標題: 有冇人去過汀九村?? [打印本頁]

作者: derrickman    時間: 2005-1-25 03:55 PM     標題: 有冇人去過汀九村??

仲記唔記得冇幾耐之前有一架九巴跌左落汀九橋底既意外??
我睇返原來係汀九村之後搵過好多法C黎做過野都仲有鬧鬼既情況......
唔知事隔咁耐 , 佢地安息晒未呢????
作者: agneslee    時間: 2005-1-25 06:37 PM     標題: 有冇人去過汀九村??

雜誌有說過 '
那裡的居民有說過鬧鬼事件~
作者: benchan    時間: 2005-1-25 07:28 PM     標題: 有冇人去過汀九村??

希望因汀九橋意外而去世的先人~~能早曰得到安息﹗
(唸經中......)
作者: ckg719    時間: 2005-1-25 11:31 PM     標題: 有冇人去過汀九村??

i have go to there, but i didn't feel something bad,
and i alway go fishing there, there is a good place for fishing,
to borrow a boat is very cheap!!
and i have a friend live there(汀九村), and i didn't heard something bad from her!
so, is there that bad??
作者: 新人類    時間: 2005-1-26 04:11 PM     標題: 有冇人去過汀九村??

我諗都是因為件事大震驚先至有咁多鬧鬼事件
都是心理作用而己
作者: kalung03    時間: 2005-1-26 05:06 PM     標題: 有冇人去過汀九村??

我都係覺得D人ge心理作用姐,D"朋友"已經俾咁多法師超渡過,應該會走晒喇...
作者: 靚豬    時間: 2005-1-26 11:26 PM     標題: 有冇人去過汀九村??

唔通好似報紙講,布吉d 人集體幻覺 o個類心理問題?
但錯不在汀九居民,係找都應找個貨車司機.......
=)
其實早輪有個講師零晨在汀九附近車禍身亡.......唔知會否有關?
作者: caleb    時間: 2005-1-26 11:36 PM     標題: 有冇人去過汀九村??

汀九村起邊區近邊度呀?
有法師超渡都仲咁猛...?
作者: derrickman    時間: 2005-1-27 12:44 PM     標題: 有冇人去過汀九村??

下......汀九村咪係汀九橋下面囉.......青山公路旁 , 唔會太入
作者: chenminghui    時間: 2005-2-6 04:07 AM     標題: 有冇人去過汀九村??

只要自己不做亏心事,鬼就不会找自己
作者: arliang    時間: 2005-2-6 10:11 AM     標題: 有冇人去過汀九村??

搭車見過..................下面都幾高
作者: 穆青月    時間: 2005-2-8 05:33 AM     標題: 有冇人去過汀九村??

咁多法師超渡過,點會有可能呢?
喺咪d人嘅心理作用呀?
作者: morningcall    時間: 2005-2-9 01:14 AM     標題: 有冇人去過汀九村??

汀九實有人做法事, 不過經過意外之後, D村民實有D驚ge

歡迎光臨 Cyber X-files (http://www.cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0