標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】 [打印本頁]

作者: chung1219    時間: 2007-4-16 05:16 AM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

LBSALE[80]LBSALE[glow=255,blue,3]_________________________________________
________{相片來自冠嵐私人相片集}_______[/glow]
這一段錄影片據稱是來自墨西哥 , 因為內容中的說話
都像是西班牙語。
最初在互聯網上發現 , 暫時只知道當地是一個軍事基
地 , 因為地點被刪去了 !

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

CHUNG1219 ﹕我相信這段錄影片並不是有好多人看
過 , 因為是近期才出現於網絡上 , 我暫時只找到兩個
網頁講述此事。
我覺得這個所謂異星混種人形生命體並不像一般的外
星人 , 較像是一個畸形的人 ......

而你 / 妳的見解又如呢 ?
[glow=255,red,3]請各位會員當看過小弟
這篇文之後 , 能盡量回應
文中的問題或是討論的要
點 , 多謝合作 ....
[/glow]
作者: sgrlto    時間: 2007-4-17 04:46 PM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

噢...很像鼻涕公仔啊,,我細個果時經常玩...不過佢是放大了
而且很恐怖的樣子.."他死了嗎?還是在睡覺啊...
如果還沒有死亡應該會郁郁小動吧..!!!我想應該死去了
附近環境好像山澗地方,,石頭都好像怖滿鼻涕般的液體,,極似蟲卵
是剛出生不久的嬰兒來,,,而且好像沒有腐化..
嬰兒的主人會不會外星人和人類的混合體呢
又會放左係軍事基地附近既...難怪「他」媽特登想找人研究這個異嬰
又不想被人研究自己..所以出此下策0__0
作者: chung1219    時間: 2007-4-17 06:03 PM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

下面引用由sgrlto2007/04/17 04:46pm 發表的內容:
噢...很像鼻涕公仔啊,,我細個果時經常玩...不過佢是放大了
附近環境好像山澗地方,,石頭都好像怖滿鼻涕?..
大概不會睡著了吧 !
這個小人形生命體有一點『多佛魔鬼』feel 咁 ....
難道是牠的下一代 ?
山澗 ? 我亦認為是這類地方。
可惡 ! 都唔知幾時至有進一步消息 ....
作者: ★邪惡貓★    時間: 2007-4-27 10:59 PM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

有d 唔係咁清楚~不過佢個樣好明顥同地球人唔同
會唔會係其中一d 異變ge 嬰兒 尼..?
作者: chung1219    時間: 2007-4-28 07:17 AM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

下面引用由★邪惡貓★2007/04/27 10:59pm 發表的內容:
有d 唔係咁清楚~不過佢個樣好明顥同地球人唔同
會唔會係其中一d 異變ge 嬰兒 尼..?
這個小傢伙的確像是你說的畸形兒 , 又像是地外
混種人 .....
除了這兩個可能性之外 , 會否有其他的推斷呢 ?
牠引起我的好奇心 , 我一定會留意進一步有關的
消息 ! 一定 !
作者: sgrlto    時間: 2007-4-28 06:22 PM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

下面引用由chung12192007/04/17 06:03pm 發表的內容:
大概不會睡著了吧 !
這個小人形生命體有一點『多佛魔鬼』feel 咁 ....
難道是牠的下一代 ?
山澗 ? 我亦認為是這類地方。
...
嗯嗯...的確有D似..."
這畸形越來越神秘啊!!
其實真係想知係唔係真..."
唔通世界上好多屎忽痕既人
同時係到做埋D無聊野??
作者: chung1219    時間: 2007-4-29 09:37 PM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

下面引用由sgrlto2007/04/28 06:22pm 發表的內容:
嗯嗯...的確有D似..."
這畸形越來越神秘啊!!
其實真係想知係唔係真..."
唔通世界上好多屎忽痕既人
...
傳聞多佛魔鬼係外星生物 , 日本人可能覺
得這東西是河童 , 不同國家有不同看法。
不如我和你也屁股痕 , 你扮外星人 , 我做
攝影師 , 又多一篇原創 .....正 ∼∼^^

作者: sgrlto    時間: 2007-4-30 07:17 PM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

下面引用由chung12192007/04/29 09:37pm 發表的內容:
傳聞多佛魔鬼係外星生物 , 日本人可能覺
得這東西是河童 , 不同國家有不同看法。
不如我和你也屁股痕 , 你扮外星人 , 我做
攝影師 , 又多一篇原創 .....正 ∼∼^^
唔好迫我做斷背外星人xDD
追住你黎.............嘿嘿.....
香港咁細..外星人都要跑得快好世界~"
如果俾雲海見到實追住我黎打...xDD
作者: chung1219    時間: 2007-5-2 08:56 PM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

下面引用由sgrlto2007/04/30 07:17pm 發表的內容:
唔好迫我做斷背外星人xDD
追住你黎.............嘿嘿.....
香港咁細..外星人都要跑得快好世界~"
如果俾雲海見到實追住我黎打...xDD
雲海可能都係被擄者之一 , 所以佢見
到外星人都會腳仔軟啦 !
作者: sgrlto    時間: 2007-5-4 08:13 PM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

下面引用由chung12192007/05/02 08:56pm 發表的內容:
雲海可能都係被擄者之一 , 所以佢見
到外星人都會腳仔軟啦 !
嗯..佢話俾外星人捉過喎!!
我覺得有7成,8成係真...
如果你俾外星人捉就攪笑xDDD"
你記得爆我個朵呀!!佢地可能會放過你既..
又或者你會死得更慘xDD~
作者: chung1219    時間: 2007-5-5 04:03 AM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

下面引用由sgrlto2007/05/04 08:13pm 發表的內容:
嗯..佢話俾外星人捉過喎!!
我覺得有7成,8成係真...
如果你俾外星人捉就攪笑xDDD"
你記得爆我個朵呀!!佢地可能會放過你既..
...
如果我被外星人擄走 , 我會當作是渡假。
除此之外就好讓我和外星美女來數個銷魂夜 , 到
時我一定向外星人提意去搵埋你 , 一齊在飛碟裡
開 Sexy 派對 ! 正 ......

作者: sgrlto    時間: 2007-5-5 09:35 PM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

下面引用由chung12192007/05/05 04:03am 發表的內容:
如果我被外星人擄走 , 我會當作是渡假。
除此之外就好讓我和外星美女來數個銷魂夜 , 到
時我一定向外星人提意去搵埋你 , 一齊在飛碟裡
開 Sexy 派對 ! (forum2.hkgolden.com/faces/hoho.gif)(www.hours-24.com/...
咁你要記得搵我啦....
等我同佢地影幾幅伸脷V字手勢放係頭既樣先xDD"
作者: leong124    時間: 2007-5-17 07:38 PM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

睇唔到片呀~
點解會咁架?
但係d圖睇黎真係有d似外星人...
作者: chankaiyu    時間: 2007-5-18 05:33 PM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

呃錢都唔該搵一樣真d既野去呃丫
個公仔又唔識郁, 俾人用電筒照對眼又冇反應
又冇人掂佢.........
絕對搵唔到一個point叫我信lor
作者: sgrlto    時間: 2007-5-21 05:06 PM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

下面引用由chankaiyu2007/05/18 05:33pm 發表的內容:
呃錢都唔該搵一樣真d既野去呃丫
個公仔又唔識郁, 俾人用電筒照對眼又冇反應
又冇人掂佢.........
絕對搵唔到一個point叫我信lor
a..a...a..尼個會員,,你唔好咁激動..
就算佢係真既..我諗都係唔識郁JA..
如果你放一個嬰兒係一個又潮濕又污髒既地方..
二日,無野食無野飲,而且一出世身子就好虛弱..我諗尼個BB都恐怕活不成!!
還有這是原創..收返你幾十蚊,,我諗唔太貴JA
加上收費的文章,,主要是帶動會員討論...
最重要的..又不是真錢,,是網元而已..又不是要你身家啊!!
大家都是討論JA~"不要太過激動xDD
作者: celiaw    時間: 2007-5-23 10:20 AM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

都唔知道真定假,因為有太多人專登製造新聞嚟賺錢!
作者: sgrlto    時間: 2007-5-23 12:44 PM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

下面引用由celiaw2007/05/23 10:20am 發表的內容:
都唔知道真定假,因為有太多人專登製造新聞嚟賺錢!
係..尼個可能絕對最大...尼個世界
太多太多既人屎忽痕,,,用科技用物件黎製造一些奇異既事
唉.....都唔知有咩係真既...希望我會親眼見到啦^^
作者: 電腦    時間: 2007-5-28 09:36 PM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

個外星bb俾人照極都係咁既姿勢 ...
一啲反應都冇 ...
佢身處個地方周圍果啲係咪冰 ?
片入面咁多人囉住手機拍攝
點解唔一早放上來俾多啲人睇

作者: chung1219    時間: 2007-5-29 08:55 PM     標題: [原創]【最新爭議性錄影、西班牙的異星人.附實照、短片】

下面引用由電腦2007/05/28 09:36pm 發表的內容:
個外星bb俾人照極都係咁既姿勢 ...
一?反應都冇 ...
佢身處個地方周圍果?係咪冰 ?
片入面咁多人囉住手機拍攝
...
我唔知點解覺得那個什麼地外異星人處身
的地方像是很寒冷 , 你說好似係冰 , 我都
有同一睇法。
地點像是在效野地區的洞穴裡 ......
作者: maheiyi    時間: 2009-4-27 11:49 PM

0.0~~~~~~~~
作者: suraimu    時間: 2009-4-29 12:30 PM

看完後,覺得好奇怪,佢地唔影下地點,唔影下周圍環境
如果咁大發現,佢地一定會好詳細影下自己o係邊
而且,如果個bb 如果未死+發育緊,佢地用強光照bb隻眼咪可能會盲?
裝住果個bb 周圍睇落真係好似冰,而且呢個好似係一個容器(筒狀)
作者: ZenasD    時間: 2009-4-30 08:54 PM

等我睇下先~
========================
嘩....
好奇怪呀...
作者: REXTUNG    時間: 2009-5-18 10:07 PM

我都有聽過有關資訊 不過我都想再了解多d
作者: chung1219    時間: 2009-6-17 09:46 PM

看完後,覺得好奇怪,佢地唔影下地點,唔影下周圍環境
如果咁大發現,佢地一定會好詳細影下自己o係邊
而且,如果個bb 如果未死+發育緊,佢地用強光照bb隻眼咪可能會盲?
裝住果個bb 周圍睇落真係好似冰,而且呢個好似係一 ...
suraimu 發表於 2009-4-29 04:30 AM
也許是該小組人員想『獨食』某部份資料,這等事其實亦發生過,他們

希望方便自己的研究而不想有太多人或行家蜂擁至該處。
作者: mjw3000    時間: 2009-7-8 12:00 AM

附近環境好像山澗地方,,石頭都好像怖滿鼻涕般的液體,,極似蟲卵
是剛出生不久的嬰兒來,,,而且好像沒有腐化..
嬰兒的主人會不會外星人和人類的混合體呢
又會放左係軍事基地附近既...難怪「他」媽特登想找人研究這個異嬰
又不想被人研究自己..所以出此下策0
作者: zming    時間: 2009-8-11 10:57 AM

我都覺得佢隔離果d似係冰..另外我覺得佢係死左..
因為一個生命體當受到干擾既時候..點都會郁一郁..雖然recording果個人好震..但係我諗除左冷血動物之外..都唔需要用冰去雪住佢..好大可能係要雪住條屍做研究...
環境方面係唔係d溪澗..我有質疑..因為睇真d..個生命體係比d似冰既野包圍住..而d似冰既野係比一個類似紙箱既野載住...而呢成舊野係係一個紅色既桶入面...成段片根本睇唔到環境
最後一點...似異星人定係其他不明生物呢..睇番佢個大小...我諗佢得我地人類手掌可能大小小..都唔排除係異星人..不過證據有d太少...段片已經係05年既時候拍..就算近期先出現..應該都會引起關注..但係好似冇乜消息..
作者: ndc1003    時間: 2009-8-20 03:19 PM

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: ghostsimon    時間: 2009-11-14 08:22 PM

wow....long time no see lo......just back from oversea
作者: lp9989    時間: 2009-11-26 12:55 PM

看到新聞就來找找看真的有ㄟ太酷了
作者: 神龍小子    時間: 2009-12-28 09:25 PM

多d實證先好睇~
我想知道多d另外官方公佈既資料有冇講呢d
作者: hiero    時間: 2010-1-14 04:09 PM

LET ME SEE SEE ~
作者: 火怪2146    時間: 2010-2-27 09:28 PM

see see sin
作者: rayleungl    時間: 2010-2-28 04:05 PM

thx for share
作者: black850327    時間: 2010-4-6 06:03 PM

1# chung1219 好神秘的東西阿!
作者: wailunkom    時間: 2010-6-14 04:12 AM

cccccccccc
作者: 誅魂    時間: 2010-6-17 12:37 AM

先看了再說
作者: okouchi    時間: 2010-7-14 02:51 PM

真是令人震撼的消息~~
作者: ariellove77    時間: 2010-7-22 03:37 PM

對未知的事物總是很好奇啊...
作者: belle1    時間: 2010-8-12 11:15 PM

先看看  謝謝分享 
作者: CSYB    時間: 2011-1-2 12:00 AM

呢個世界上真係咩都有..
作者: shigatsu    時間: 2011-1-9 05:51 AM

我還沒看過
謝謝
作者: trueoni    時間: 2011-1-18 03:45 AM

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
作者: winsonchun    時間: 2011-2-1 04:26 AM

dddddddddddddd
作者: leeli212    時間: 2011-4-22 06:10 PM

hope to ccc this interested abt it thx share
作者: 陳平    時間: 2011-6-14 03:58 PM

睇唔到~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

歡迎光臨 Cyber X-files (http://www.cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0