標題: [討論]【伊斯蘭驅魔過程.共3段驚嚇短片[18禁]】 [打印本頁]

作者: chung1219    時間: 2007-4-30 09:15 PM     標題: [討論]【伊斯蘭驅魔過程.共3段驚嚇短片[18禁]】

1.點擊下圖

2.點擊下圖

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

chung1219 ﹕我個人覺得好像是瘋狗症發作 , 但
面色卻不是一樣 , 大家認為這到底是真的抑或假
的呢 ?

作者: sgrlto    時間: 2007-5-1 03:34 PM     標題: [討論]【伊斯蘭驅魔過程.共3段驚嚇短片[18禁]】

答案係...我唔敢睇既!!
冇興趣加上唔敢睇..
不過我認為係真...因為香港都有驅鬼既行列
世界好多地方都有..伊斯蘭就更加有啦!!
咁係唔係用可蘭經驅鬼呀佢地?
我聽人講呢..被驅鬼果個人個口會噴出白煙..可能係靈體黎
作者: chung1219    時間: 2007-5-1 07:29 PM     標題: [討論]【伊斯蘭驅魔過程.共3段驚嚇短片[18禁]】

下面引用由sgrlto2007/05/01 03:34pm 發表的內容:
答案係...我唔敢睇既!!
冇興趣加上唔敢睇..
不過我認為係真...因為香港都有驅鬼既行列
世界好多地方都有..伊斯蘭就更加有啦!!
...
噴出白煙 ? 我也不清楚 , 我只聽說被附身
者會口吐像是『恐怖膠』的玩具出來。
作者: 爾生    時間: 2007-5-4 04:55 PM     標題: [討論]【伊斯蘭驅魔過程.共3段驚嚇短片[18禁]】

LBHIDDEN[0]LBHIDDEN文{@"@}chung chung, 我好少睇"片"睇到心寒,
我開第二幅片睇時,完全唔覺得內裡既人係"一個人",
係我眼入斫已經係另一樣O野~~~~~~~ ><

作者: chung1219    時間: 2007-5-9 04:49 AM     標題: [討論]【伊斯蘭驅魔過程.共3段驚嚇短片[18禁]】

下面引用由爾生2007/05/04 04:55pm 發表的內容:
(保密文章)
多謝爾生的回覆 ∼^^
莫說是妳 , 其實我第一次看到的時候是上
年 , 當時我一聽到這女子的怪異吼叫 , 即
係一寒兼被嚇了一跳。
身體感到一股『離心力』添? ! 呵呵 ~~
她的膚色亦古怪非常 , 十分沈色 , 給人一
種詭異的感覺。

歡迎光臨 Cyber X-files (http://www.cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0