標題: 是人類就入來看! [打印本頁]

作者: 藤原拓海    時間: 2005-6-27 11:25 AM     標題: 是人類就入來看!

[wmv]http://my.so-net.net.tw/sirwang/fur.wmv[/wmv]
看片吧!
我只可以說香港有這些情況,我一定會....
可惡!
作者: szeszenic    時間: 2005-6-27 11:36 AM     標題: 是人類就入來看!

睇左唔夠1/4.....都唔想再睇落去...
真係好殘忍....咁樣整死佢地..好可憐.佢地一定好痛...

作者: 藤原拓海    時間: 2005-6-27 11:41 AM     標題: 是人類就入來看!

下面引用由szeszenic2005/06/27 11:36am 發表的內容:
睇左唔夠1/4.....都唔想再睇落去...
真係好殘忍....咁樣整死佢地..好可憐.佢地一定好痛...
我眼見動物在等候死亡來臨痛苦而落淚,我覺得那些人的所作所為並不是人做的!
作者: szeszenic    時間: 2005-6-27 11:48 AM     標題: 是人類就入來看!

我都記得..以前我養愛兔仔死前都會流眼淚..有時諗起都會好傷心..
而家見到咁多小動物俾人咁生剝皮...... d人真係冇血性
下世佢地一定俾人剝返....

作者: 藤原拓海    時間: 2005-6-27 02:21 PM     標題: 是人類就入來看!

下面引用由szeszenic2005/06/27 11:48am 發表的內容:
我都記得..以前我養愛兔仔死前都會流眼淚..有時諗起都會好傷心..
而家見到咁多小動物俾人咁生剝皮...... d人真係冇血性
下世佢地一定俾人剝返....
我不說宗教上前世今生因果,反而我很想知道,這些人的心是用肉做還是用石做的?
作者: fannylam    時間: 2005-6-27 02:55 PM     標題: 是人類就入來看!

睇左少少已經頂唔住...  大殘忍啦~~
點解有"d"咁既人架.... 雖然係動物..但都有生命架... !!點解咁架.. !
真係好得人驚...
作者: manman288    時間: 2005-6-27 03:18 PM     標題: 是人類就入來看!

下面引用由藤原拓海2005/06/27 11:41am 發表的內容:
我眼見動物在等候死亡來臨痛苦而落淚,我覺得那些人的所作所為並不是人做的!
~~昨晚無意中搵到呢個名叫
慘絕人寰的時尚-皮草取得過程~~
我一路睇一路好似聞到d血腥味,血淋淋 ge 話面.
動物痛苦而落淚,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
那刻我真係睇到呆哂~~~
d人著皮草成日話好睇~~~~我話好嘔心就真~
本身睇完就算,,,,,,,,,,,,但睇完實在氣死人,,,,,,,,,,,         
所以昨晚我就係icq 飛條ling比d人睇,,,,,,,,,,,,ar but 唔知有無睇到呆哂~~~?
話比多d 人知著皮草係唔好ge ~~~~著皮草係屎都不如ge
所以你地睇完都飛條ling比d人睇,,,,,,話比多d 人知著皮草係屎都不如ge ~

作者: chung1219    時間: 2005-6-27 06:28 PM     標題: 是人類就入來看!

下面引用由藤原拓海2005/06/27 02:21pm 發表的內容:
我不說宗教上前世今生因果,反而我很想知道,這些人的心是用肉做還是用石做的?
可惡呀....吼呀 ~
我睇到中段時 , 竟然聽到兩個男人同一個女人o既笑聲 , 就係用雙腳踩落隻動物條頸o個一幕 , 擺明貪過癮去虐待一輪。
其實每日都有好多哩類事件發生 , 但親眼睇晒全部過程後 , 令我感到心頭震撼 , o個 3 條賤人更令我拳頭??作響....嗚....吼呀 ! 雖然我是密宗弟子 , 但有時都會諗....究竟哩個世界有無神同佛呢 ? 唉 ∼   

作者: hsu    時間: 2005-6-28 03:12 PM     標題: 是人類就入來看!

A lot of people in China have no sympathy for animals, not even their fellow human beings. What do you expect people under communist's education? No compassion for any living things! Hope those who torture animals would be punished in return! They aren't human beings, but devils in disguise!
作者: icarus781205    時間: 2005-6-29 01:34 PM     標題: 是人類就入來看!

睇左唔夠一分鐘已經唔想再睇落去,實在太過殘忍喇>.<呢d人一定有報應架.
作者: 野原•新之助    時間: 2005-6-30 07:49 PM     標題: 是人類就入來看!

睇晒啦,一開始果幾隻死得好慘><我只可以講屌佢老母4個字!!
作者: chachabb    時間: 2005-7-2 01:10 PM     標題: 是人類就入來看!

我睇到影住d小動物好無奈既眼神時,
我忍唔住喊咗出黎∼∼
好以完全感受到d小動物既不安咁∼∼
我睇完之後好想嘔呀∼∼∼
作者: 熊貓珊珊    時間: 2005-7-10 12:10 PM     標題: 是人類就入來看!

睇唔落去,好殘忍,睇到喊到收唔到聲....古代中國有剝皮既酷刑,人類就話對人就話係殘虐,o甘唔通對動物就唔係?動物都有生命,有靈性,點解要對D動物o甘殘忍?如果被剝皮既係人或者係自己既仔女更甚至係自己本身,有冇諗過佢地既感受?佢地有冇良心?但而家D人就算知道自己著緊既皮草係o甘樣得黎,都依然會照樣著住佢當件皮草係寶,我覺得呢D人先可恥!有呢D人存在先會有果D冇良心既人去為生意而殺生....到底呢D殘酷要幾時先會有結朿既一日?
作者: 條野有次朗    時間: 2005-7-10 02:55 PM     標題: 是人類就入來看!

......
就係因為仲有呢d xx
中國就一直比人睇低
仲有d動物好慘  本來咁得意
但係比咁樣活生生掟
睇下班xx遲d點死
他朝xxxxxx也相同
作者: 李斯斯    時間: 2005-7-10 07:53 PM     標題: 是人類就入來看!

下面引用由條野有次朗2005/07/10 02:55pm 發表的內容:
......
就係因為仲有呢d xx
中國就一直比人睇低
仲有d動物好慘  本來咁得意
...
体唔落去喇,个心好疼啊,D眼泪真系忍唔住流落黎,好残忍,正如上叙,体吓个D禽兽不如既物体点死!!!!!我系永远绝对唔会着皮草既!!
作者: kaman1030    時間: 2005-7-11 12:57 PM     標題: 是人類就入來看!

果D咩動物黎的..狗狗??"
真係可憐..痛死佢地啦..我地整親少少都SOS..佢地成隻腳咁整落黎..吾係人黎的..
係佢地先咁忍心..係就1刀打死佢地啦..吾洗咁辛苦..死又死吾去..
D動物係到喊=0="睇見都心痛..
作者: fattycy    時間: 2005-7-11 01:10 PM     標題: 是人類就入來看!

太殘忍~實在看不下去.
人類~唉~還自稱萬物之靈~~
動物界弱肉強食,都只為生存,
人類卻為一己之私濫殺動物.
實在........唉
作者: youmiki    時間: 2005-7-11 03:41 PM     標題: 是人類就入來看!

我以前養過一隻灰色兔仔, 好可愛, 仲識得去廁所.  現在有o的咁的短片, 豈有此理.
真係火都黎...
作者: nathalena    時間: 2005-7-11 11:34 PM     標題: 是人類就入來看!

我完全想作呕。。一边喊一边想呕。
睇住D 小动物无助既眼神同无辜既眼泪。。
难道果D人真系可以为左钱而变得无情无义?
就算狼心狗肺,都仲有一点点既怜悯之心啦。。
人。。永远都会为利益而放弃本性。。
利欲薰心。。天理何存?
根本无人可以缺定另一样生物既身死。。!!
可恶!
作者: shakirahk    時間: 2005-7-22 01:15 PM     標題: 是人類就入來看!

太殘忍!我沒心情看完................果D動物仲末死.....D同伴在籠聽到同伴叫聲果種表情.......
作者: snow--liang    時間: 2005-7-23 10:31 AM     標題: 是人類就入來看!

5想再睇落去
个嗰人一定会有报应
作者: AMYHONG8888    時間: 2005-7-23 12:14 PM     標題: 是人類就入來看!

我諗我永遠都唔會再著皮草啦!?動物實在太慘啦,可惜係好多電影界同好多知名人士一轉季就??聲著上皮萆,佢?真係唔覺自已披左一件死屍係身上,希望大家多多關注呢?問題.
作者: chan99    時間: 2005-7-24 10:32 AM     標題: 是人類就入來看!

我睇到一半已經唔敢再睇落去了........
實在...太殘忍了...

歡迎光臨 Cyber X-files (http://www.cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0