標題: 真實個案~親身經歷~華富村~廣悅堂魯班學校~水泵房~裹有女鬼 [打印本頁]

作者: skyicq    時間: 2005-4-5 04:11 PM     標題: 真實個案~親身經歷~華富村~廣悅堂魯班學校~水泵房~裹有女鬼

案發個陣我係小學2年班的小朋友我同我D同學去水泵房個邊看見開左門我地入去睇一睇發現到校工喊,我地問佢咩事~佢唔講野走在去校長室。
第二日我去到學校聽早會校長講校工冇在係學校做,小息我和同學左去發覺水泵房還開住門我地入去只見到黑色一遍入D見到一個女仔,我地跑到去課室話比其他人知,我地成班同學再去水泵房但係見唔到任可野但聽到一把女仔聲叫「我地唔好左入去呀」。
我地的案件成了廣悅堂魯班學校每人都知道的鬼魂事件
作者: sze393    時間: 2005-4-5 06:15 PM     標題: 真實個案~親身經歷~華富村~廣悅堂魯班學校~水泵房~裹有女鬼

這件事發生在邊年架...??
而在這之後有冇其他事發生過呢...??
作者: angefan    時間: 2005-4-6 09:15 AM     標題: 真實個案~親身經歷~華富村~廣悅堂魯班學校~水泵房~裹有女鬼

第一次看見的工友,被校長炒了,所以才在水泵房偷哭。
第二次看見的女孩,在水泵房的密室工作,何況當時這麼黑,所以你們只聽到聲不見人。
會不會是這樣?不要自己嚇自己吧!
作者: kaizigfb    時間: 2005-4-6 11:58 AM     標題: 真實個案~親身經歷~華富村~廣悅堂魯班學校~水泵房~裹有女鬼

哈哈!樓上個個講得好現實!其實晤系沒道理噶!好多時候好多也都系自己嚇自己!所以我地唔好太刻意去捻呢些也!心要放平衡些!
作者: super3618    時間: 2005-4-7 11:03 PM     標題: 真實個案~親身經歷~華富村~廣悅堂魯班學校~水泵房~裹有女鬼

我住華富村ge~~~~~~~~我feel 唔到間學校有d咩古怪bo~~ 可能妳們always諗住sin會咁姐
作者: fish魚    時間: 2005-4-8 01:02 PM     標題: 真實個案~親身經歷~華富村~廣悅堂魯班學校~水泵房~裹有女鬼

華富村好猛嫁,間學校?華富村架??
作者: makiko    時間: 2005-4-8 04:36 PM     標題: 真實個案~親身經歷~華富村~廣悅堂魯班學校~水泵房~裹有女鬼

有阵时做人实际D唔好甘紧张啦.乜野都谂到甘复杂
乜唔会觉得好辛苦咖咩

歡迎光臨 Cyber X-files (http://www.cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0