返回列表 回復 發帖

華富村幼稚園

係華富村有一間幼稚園以經方廢左
我同d朋友入過去~~我地係中午入去
入面好黑~~冇咩陽光
我地入左一間房,睇到開住風扇~~都覺奇怪啦
跟住我朋友話見到個女人好快咁閃過~~咁我地3個人就好快咁跑返出去
其實入面係幾間房黑到睇唔到~~當時我地冇入去
唔知有冇人入過去?

華富村幼稚園

我想問吓間幼稚園荒廢咗幾耐呢....??
你們入去有冇 d 咩感覺呢....??

華富村幼稚園

下面引用由sze3932005/04/16 04:08pm 發表的內容:
我想問吓間幼稚園荒廢咗幾耐呢....??
你們入去有冇 d 咩感覺呢....??
荒廢左幾耐就唔清楚..
但知佢之前係一間幼稚園,,我地都聽過間幼稚園既傳聞
果時都係冬天,,都係早幾個月前既事
入到去唔係凍...係寒~~~同埋好黑

華富村幼稚園

我諗我大約知你講邊間 不過我就未入過去
如果有機會我會入下 睇下係唔係咁恐怖=.="

華富村幼稚園

下面引用由雷仔2005/04/16 11:19pm 發表的內容:
荒廢左幾耐就唔清楚..
但知佢之前係一間幼稚園,,我地都聽過間幼稚園既傳聞
果時都係冬天,,都係早幾個月前既事
入到去唔係凍...係寒~~~同埋好黑
其實有d咩野傳聞,可唔可以講出黎同大家分享吓
(其實我自己就好八掛,好想知)

華富村幼稚園

個間正係小輝細個時讀既幼稚園
叫展雲幼稚園
大約在三、四年前開始荒廢的
唔覺有咩唔妥.......
大家有與趣既話
都係個句,我搵日影相post上來

華富村幼稚園

o個間應該係叫華富幼稚園~因為我舅父係到讀~好多年前已經荒廢左ga la~我同d friend想入去ga~但係驚得滯~冇入到去~~d玻璃爛哂ga~~好恐怖~!~o個到前面有一座山通去華貴~~我行過~好陰森~好恐怖~好多樹~感覺好寒

華富村幼稚園

你講大話!華富村邊有巟廢幼維園呀

華富村幼稚園

下面引用由死神天使2005/04/17 01:06am 發表的內容:
其實有d咩野傳聞,可唔可以講出黎同大家分享吓
(其實我自己就好八掛,好想知)
聽d同學講,話果度以前係亂葬岡
有個女教師係入面自殺過~~~以上都係聽人講
係真定假我就唔清楚

華富村幼稚園

華富大把荒廢幼稚園,起碼三間文字文字文字