返回列表 回復 發帖

[原創]【彩虹中的人形生物.商場上空出現 U.F.H】

http://www.eldurmientedeorizaba.com/sitio/000_0828%20RODOLFO%20SAUCEDO%201%202%20a.jpg
覺唔覺得像個佛像同大猩猩呀?覺得十分像啦XD

下面引用由sgrlto2006/03/18 07:06pm 發表的內容:
(www.eldurmientedeorizaba.com/sitio/000_0828%20RODOLFO%20SAUCEDO%201%202%20a.jpg)
覺唔覺得像個佛像同大猩猩呀?覺得十分像啦XD
睇落又有點像尊佛喎!
大猩猩 ? 唔通係『巨蝠人』....
但我覺得哩幅照片中的物體未必是
牠的正面 , 可能是背面 , 如上圖 .....

好大舊呀= =唔太似係飛魔喇.........
好呀......又有新文睇喇

下面引用由柴人2006/03/18 11:04pm 發表的內容:
好大舊呀= =唔太似係飛魔喇.........
好呀......又有新文睇喇
不知道是不是錯覺 , 我亦認為身材似乎胖
了一點 , 應該不會是墨西哥飛魔。
你又知我有新文出 ? 原本係今日出 , 不過
無乜時間 , 要遲一點出。

下面引用由chung12192006/03/19 00:11am 發表的內容:
不知道是不是錯覺 , 我亦認為身材似乎胖
了一點 , 應該不會是墨西哥飛魔。
你又知我有新文出 ? 原本係今日出 , 不過
無乜時間 , 要遲一點出。
飛天版kingkong吧!!快點出新文呀,舊文都被我們討論得七七八八了∼

係囉= =
同埋係你自已上一個留言話出的...........

下面引用由sgrlto2006/03/19 10:40am 發表的內容:
飛天版kingkong吧!!快點出新文呀,舊文都被我們討論得七七八八了∼
呵呵 ∼ 已有一篇準備好了 , 仲有兩篇仍在翻
譯中 , D 西班牙文好鬼麻煩 ....@_@∼

下面引用由chung12192006/03/19 04:00pm 發表的內容:
呵呵 ∼ 已有一篇準備好了 , 仲有兩篇仍在翻
譯中 , D 西班牙文好鬼麻煩 ....@_@∼
西班牙- -?西班牙網黎架!咁勁呀..你係用咩翻譯架?

下面引用由柴人2006/03/17 08:38pm 發表的內容:
莫非真係redbue 送你一對翼= =!?!?
見你又post........即刻飛番上黎呀...........
我覺得有咁既科技都唔奇......我係舊文中提過.........:飛行人技術係第二次世界大戰有發展過......但係由於實用性同價值性既問...
整到我都想飲返罐red blue-3-”可能我都會變怪獸,我個朵:飛的紅牛魔

小弟岩岩放學去過ok& 1/7
原來係串redbull= =
我都得有錢時買番罐飲先.........我都要變飛的紅牛魔!!!!!!!!!!