返回列表 回復 發帖

[原創]【彩虹中的人形生物.商場上空出現 U.F.H】

下面引用由柴人2006/03/20 04:19pm 發表的內容:
小弟岩岩放學去過ok& 1/7
原來係串redbull= =
我都得有錢時買番罐飲先.........我都要變飛的紅牛魔!!!!!!!!!!
叫red bull咩- -”好貴下呀都!細細枝
講返uma先啦∼∼!!

好喇......講到差唔到離晒題..........
其實chung你個人覺得呢隻係咩?
好似巨蝠人?
如果睇背面就似係喇...........
咁係前面的話...........
我覺得佢好似新既u.f.h.

下面引用由柴人2006/03/20 06:23pm 發表的內容:
好似巨蝠人?
...
我地就當呢隻就係kingkong啦,你覺得會唔會係海市辰樓呀啦?
我都係覺得佢係一舊普通既雲

啊........考起學識廣博既我了..............
關於海市辰(樓?),我並冇睇過相關既資料......
由於好多可能性.........我都係唔發表意見住...........

下面引用由柴人2006/03/20 08:33pm 發表的內容:
啊........考起學識廣博既我了..............
關於海市辰(樓?),我並冇睇過相關既資料......
由於好多可能性.........我都係唔發表意見住...........
- -”我想想看,我都是覺得是一個像大猩猩的雲...真係問下那舊野是什麼東西啊!

下面引用由calvinman2006/03/16 04:22pm 發表的內容:
哈哈,睇完之後就想到荷蘭有個傳說
(好似係荷蘭掛﹗)
話有D綠色小矮人會將一桶桶金幣
藏係彩虹既盡頭。
...
你會唔會係睇得故事書多呢??
雲上邊的不是小矮人,是小巨人...kaka!!

管理員按:無意義回覆,回覆已被紀錄。

下面引用由柴人2006/03/20 06:23pm 發表的內容:
好似巨蝠人?
...
或是新的 UFH , 但牠的體型不少 , 似乎
飛行速度不會太快。
的確像是巨幅人 ......

就咁see落去好似一個肥人坐左係度~~
but真係好模糊......see唔清...
睇耐左~~個個"人"好似wear白and blue ga衫~

我就覺得唔多似.......
冇咩可能有個人係個度GA WO