返回列表 回復 發帖

[原創]【魔蝠.藍魔犬.魔狼】06年 7月更新﹕短片、另加照片集

下面引用由chan12006/01/12 02:36pm 發表的內容:
墨西哥飛魔 和 新澤西洲魔鬼
兩隻有一定的分別
兩者都有翼
但是兩者的翼有所不同
...
果然對飛魔一族有不少認識 ! 利害 ~
以兩者間的飛行速度而論 , 的確是
飛魔快過新澤西魔鬼 , 當中的原因
是飛魔體型是比較輕盈 , 新澤西魔
鬼則像是馬一般的體型 , 自然較前
者遜色亦合理 !
飛魔是有手的啊 ! 手與翼並非相連....
但有可能目擊報告太多 , 而有所出
入亦不奇 .....
飛魔不是藍色 ! 有數種色才對。因
有些目擊者當時處身的地方令其有
所錯覺 ....
飛魔無錯是有少量體毛 !

[原創]【魔蝠.藍魔犬.魔狼】06年 7月更新﹕短片、另加照片集

下面引用由chung12192006/01/06 08:40pm 發表的內容:
外星人的報告....暫時未必再post , 但我
遲一點有時間會再次出文 , 信我 ∼ ^^
報紙上的生物懂不懂得飛 ?
對啊 ! 那生物就正是『卓柏卡布拉』之
...
不懂!!有人話見到好大隻,d牙好利眼係紅色,跟著好快走左....大陸果d人好勁,好似唔怕咁,想跟著隻吸血怪

下面引用由sgrlto2006/01/12 07:02pm 發表的內容:
不懂!!有人話見到好大隻,d牙好利眼係紅色,跟著好快走左....大陸果d人好勁,好似唔怕咁,想跟著隻吸血怪
被人稱為『卓柏卡布拉』的生物至少
有 8 種 !
你話大隻的飛魔 ? 真是巧 ! 我正準備
post 佢 , 你似乎有點預知能力咁番 ? !
哈哈 ∼
眼睛通紅的有可能是『天蛾人』或者
『魔蝠』.....
卓柏卡布拉中有些懂得飛行 , 有些則
不會飛 , 懂飛的那種是跟蹤不到的。

@@咁鬼多不知名生物=.=
都係有d好鍾意攻擊動物....
真係怪

下面引用由影子鴻2006/02/19 01:40am 發表的內容:
@@咁鬼多不知名生物=.=
都係有d好鍾意攻擊動物....
真係怪
這類變了種的生物比起以往更
壯 , 所以攻擊性更強亦合理。
否則人們怎會當牠們是怪物哩 !

下面引用由chung12192006/02/19 01:48am 發表的內容:
這類變了種的生物比起以往更
壯 , 所以攻擊性更強亦合理。
否則人們怎會當牠們是怪物哩 !
咁又係
次次見親都係一隻
如果影果d人見到成批成批咁樣
睇佢仲敢唔敢影低XD

下面引用由影子鴻2006/02/19 01:52am 發表的內容:
咁又係
次次見親都係一隻
如果影果d人見到成批成批咁樣
睇佢仲敢唔敢影低XD
就算成批怪物都一樣會有人敢去影 , 事
關哩個世界有不少『烈士』....∼

下面引用由chung12192006/02/19 07:21pm 發表的內容:
就算成批怪物都一樣會有人敢去影 , 事
關哩個世界有不少『烈士』....∼(img005.photo.wangyou.com/2005/4/14/78782/200511325683342_s.jpg)
咁又係
我地應該要多謝烈士們

相片及短片,全部也看不到?是否有其他網站可以看到嗎?

下面引用由celiaw2006/07/11 02:47pm 發表的內容:
相片及短片,全部也看不到?是否有其他網站可以看到嗎?
相片要遲一點才補 Post , 我現在把另一段
短片給你看看吧 ! 算是給你一個交待 , 暫
時應該滿意吧 ? !
[wmv]http://www.ufos-aliens.co.uk/chupa/chupafilm.asf[/wmv]