返回列表 回復 發帖

[附70幅圖]【世界罪行錄.冷血飛行襟章.731部隊種種惡行 】

下面引用由李書文2005/08/06 12:54pm 發表的內容:
美國也好了多少
當時跟日本要條件
就是要將所有有關黑太陽731的資料都給予美國
就將呢件事隱藏左佢
...
哩個回應 , 我想唔回都唔得 , 哩單事件你都知唔少。有D 香港人仲
以為美國當時係幫中國至開戰 , 當年D 美國佬話日本仔係偷襲佢
地在先 , 說得振振有詞般 , 但實情係美國暗中已偷襲日本仔.....
哩單幾乎無乜人係知。美國佬根本亦是『 大奸 X 』....

[附70幅圖]【世界罪行錄.冷血飛行襟章.731部隊種種惡行 】

下面引用由chung12192005/06/27 05:35pm 發表的內容:
我依稀記得當日在戲院裡影片播放的途中 , 隱約聽到附近傳來一些啜泣哭聲...與嗦鼻水聲 , 那種氣氛就令我亦差一點哭了出來。散場時發現地上滿是紙巾 , 不止女仕.....更有些男仕亦眼紅紅。
當時日軍中有一些變態?..
啲日本仔,當時只不過係製造偽善嘅相片,俾當時嘅國際社會睇啫!大部分日本仔都當我哋係低賤嘅豬囉!邊會咁好,真心派啲俾你食吖!呢啲只不過係日本仔嘅懷柔政策啫!日本仔係非常殘忍嘅!唔好幻想日本仔入邊有好人,如果真係有好人嘅話,南京大屠殺就唔會發生啦!中國亦都唔會死咁多人!

我歷史老師
提到到過
日本用731研究報告(生化武器)
換取日本天王無罪及屠殺事件隱瞞

下面引用由may33882005/10/20 04:34pm 發表的內容:
?日本仔,當時只不過係製造偽善?相片,俾當時?國際社會睇?!大部分日本仔都當我?係低賤?豬囉!邊會咁好,真心派?俾你食?!呢?只不過係日本仔&...
製造偽善?照片 ? 對的 , 我有篇文就是這主題 ,
D 日寇唔係都唔會叫我地 D 中國人做「中國豬」
同「東亞病夫」喇....

下面引用由234114322005/10/31 10:47am 發表的內容:
我歷史老師
提到到過
日本用731研究報告(生化武器)
換取日本天王無罪及屠殺事件隱瞞
你個老師知唔少? , 佢講的亦是真的 , 美國都係賤人....

下面引用由yycc2005/08/12 06:24pm 發表的內容:
最让我痛心的事,就是中国现任政府的软弱无能!
如果强硬点的话,日本人现在也不会这么嚣张!
其实说来...
國共內戰就是將介石說要先讓內後再對外打日本.後就有張學良軟禁將介石逼迫他國並合力抵抗日本

731部隊 屈辱 Chinese people just like Nazi party 屈辱 Jewish people. Japan at that time is evil as Nazi Germany  or even more evil because nowadays Japan still think that her action in ww2 is good.