返回列表 回復 發帖

[原創]【飛機上攝錄下飛碟片段.全家目擊及攝錄下飛碟片段】

下面引用由chung12192006/08/16 07:14pm 發表的內容:
你上面第一段短片嘅網頁仲有 5、6 條 , 另外
其他有很多 UFO、外星人短片 , 不過都是搞
笑的那一種 , 你看過未啊 ?
是啊.....的確很多!!
等我得閒上去睇一睇吧^^

哇.....第2段影片好可怕
萬一晚上我晚一點回家
結果跑出來我頭上
那不知道會怎麼樣
真恐怖...

有多D片段睇就好了~不過真係好正~好想再睇多D呢D片段

下面引用由s2120412006/08/16 11:10pm 發表的內容:
萬一晚上我晚一點回家
結果跑出來我頭上
那不知道會怎麼樣
...
跑到你頭上,然後吸走你
再飛到3萬尺高空,拋你下來
跌到粉身碎骨XDDD~

下面引用由s2120412006/08/16 11:10pm 發表的內容:
萬一晚上我晚一點回家
結果跑出來我頭上
那不知道會怎麼樣
...
除非你住在美國、墨西哥 , 否則無須過
於擔心 !
香港的確係福地 , 至少無發生過外星人
擄人事件。
要擔心都擔心被打劫好過啦 ! ^^
部飛碟飛得去你頭頂徘徊的話 , 其實都
無乜大不了 , 但就要有心理準備.....捐精....
....卵 ....喔 ∼

下面引用由chujunebb2006/08/17 04:17am 發表的內容:
有多D片段睇就好了~不過真係好正~好想再睇多D呢D片段
你想睇都無乜問題 , 只不過如果你識做的
話就最好啦 , 怎樣才算識做 ? o胡 ∼ 討論囉 !

下面引用由sgrlto2006/08/17 11:47am 發表的內容:
跑到你頭上,然後吸走你
再飛到3萬尺高空,拋你下來
跌到粉身碎骨XDDD~
都仲未抽精或取卵 , 哩項程序係最重
要 , 遲一點才『笨豬跳』.....

下面引用由chung12192006/08/17 12:55pm 發表的內容:
都仲未抽精或取卵 , 哩項程序係最重
要 , 遲一點才『笨豬跳』.....
嗯.....果然係恨毒~
會不會外星人抽精出來
是為了複製呢??^^
就好像地球人複製羊一樣
抽走DNA等......

下面引用由sgrlto2006/08/17 01:43pm 發表的內容:
嗯.....果然係恨毒~
會不會外星人抽精出來
是為了複製呢??^^
就好像地球人複製羊一樣
...
可能在其他星球創造另一個人類文
明 , 又或者用作混種實驗。

管理員按:無意義回覆。