返回列表 回復 發帖

[原創]【北卡羅來納州外星人.外星人狗糧 ?.2006年UFO短片】

首先講一講長有獠牙的東西先吧!我感覺牠很像什麼深山小野人!很卡愛XD
中國的人真係好搞笑,唔知咩黎..我諗現在還有一些地方的人不知道有其他星球的人存在..
還有那個ufo,變了形..很像飛出了大氣層!

[原創]【北卡羅來納州外星人.外星人狗糧 ?.2006年UFO短片】

下面引用由chung12192006/04/01 09:59am 發表的內容:
但照片中的北卡羅來納州外星人好像是
頭上長了角 , 野人都有角 ? !
當時中國有很多人都是文盲 , 沒有什麼知
識 , 最慘都係個外星人 , 真正是死於非命、
...
死都唔得轟轟烈烈,通常d小外星人都好似好快死咁...
我諗地球真係好多小外星人係到,記唔記得智利那個啊..
又係好得意既小外星人...
狗肚餓起黎,真係咩都吃,這麼臭的屍還要吃啊!!

下面引用由chung12192006/04/01 10:29am 發表的內容:
你認為是似多佛魔鬼 , 我估大部份會員都選
擇是牠 , 傳聞中的多佛魔鬼是有攻擊性 , 或
者牠可能跟某種生物搏鬥而死 .....
第一段短片中的 UFO 嗎 ? 我覺得這 UFO 在
...
不斷高速旋轉?我只看到他直飛上天,形狀是一條的∼特別的UFO啊!
多佛魔鬼是什麼東東?我都是搞不清....XDD

下面引用由Ashnana2006/04/01 11:30am 發表的內容:
我只能講既係....
那是什麼得手繪圖...????畫功真差同幼稚園個D差唔多..
俾少少想像力啦!自然會睇得見架啦,我一陣間會用小畫家畫一次!哈哈∼看我的手繪圖吧!
http://uploadhut.com/upload/137082.bmp

下面引用由chung12192006/04/02 00:57am 發表的內容:
多佛魔鬼﹕「我已是第二次跟你見面了 ! 記著我吧。」
那 UFO 的確是向上飛 , 而且旋轉著地飛 !
你好!多佛魔鬼,第三了,其實
係唔係旋轉直飛上去?我見到咁啦!
有少少似我們玩的竹蜻蜓..

下面引用由chung12192006/04/05 00:33am 發表的內容:
我說好似龍捲風....都被刪掉 !
都唔知道搞乜 ? 我都 R 晒頭 ...{@_@}
我希望有管理員答我點解 !!!
味就係,龍捲風都關於這片文章的啊!
可能管理員沒有看影片呢,所以刪了我們的回文,@v@∼
等消息啦!