返回列表 回復 發帖

[灌水]大家是cyber-x那一代的會員?

我...算半個新人吧   恩...八成是

下面引用由室女座2004/09/04 10:59am 發表的內容:
突然想問....
而家e-hell仲有幾多人識得我= ___ =|||
(偉成、butn、simon.....還有誰!?)
怕且都無lu.............yukpark應該記得你吧,
室女你真係比我仲要早o係e-hell forum出現呢

下面引用由室女座2004/09/04 10:59am 發表的內容:
突然想問....
理論+實際上應該沒有了......
而外太空本來有個會員令到那區
起死回生,但後來他失蹤了......

突然想問....
放心吧..室女姐...
雖然你可能不認識我~~可是,我還記得你呢~~
想當年我Aphrodite還是新手的時候,你是管理員呢......
但不知為何,後來,就不太看見你了~~~^^

我係03年頭入黎既!算叫做神級啦...
初頭就睇多過講,前排仲好耐都無上黎...
唔知仲有冇人記得我喇...haha!

下面引用由Aphrodite2004/09/05 07:48pm 發表的內容:
放心吧..室女姐...
雖然你可能不認識我~~可是,我還記得你呢~~
想當年我Aphrodite還是新手的時候,你是管理員呢......
但不知為何,後來,就不太看見你了~~~^^
真好...還布人記得我... (老了老了... ccc)
P.S 我係男的 ^__^ !

下面引用由室女座2004/09/07 03:34am 發表的內容:
真好...還布人記得我... (老了老了... ccc)
P.S 我係男的 ^__^ !
天呀!!!原來...原來室女座是男來的呀!
這一年來我都當你姐姐......(精神受到嚴重重挫)

下面引用由羅偉成2004/09/07 04:27pm 發表的內容:
天呀!!!原來...原來室女座是男來的呀!
這一年來我都當你姐姐......(精神受到嚴重重挫)
= _____ ="
係喎, 好似得simon同butn知道我係男仔.....哈

下面引用由室女座2004/09/08 12:16pm 發表的內容:
= _____ ="
係喎, 好似得simon同butn知道我係男仔.....哈
我知道你是男的.....
但是我跟你不熟....

我也搞不清楚我算是哪一個階段的會員....
總之上來報到一下啦!~