返回列表 回復 發帖

[公告]總管理員招老婆一名

自站長Simon在此徵到站長夫人後,
今次徵老婆的就是總管理員Butn,曾有人說相中的他像"林敏聰",但本人以人格擔保,他真人絕對一點也不像"林敏聰",反而貌似"周杰倫"!
說回正題,大家也覺得Butn很Cool吧!其實他真人非常Nice,而且說話幽默風趣;
對朋友絕對重情重義,對女友更情深義重!
他身高5尺9寸,外表非常斯文,也有女性必需的安全感,而且說話風趣,相處不會悶!簡直是男性公敵,女性殺手,但是他對感情專一,至今還未找到適合的對像!

若各女會員想認識Butn就快快留言或聯絡我吧!我敢保証!妳的一生,必會幸福!

好.再黎多次...阿butn呀!其實,今日見左你之後我覺得你個人幾好,又幾靚仔,又幽默,係我地冇咩野講既時侯,你又會講一d野黎叫番我地講野,我覺得你真係好好呀!,um......我,,,我,,,,我,,,,想,,,,都係冇野啦!︿︿

下面引用由aqua80802003/12/08 02:57am 發表的內容:
speaking of who looks like who.
I think Eden kinda looks like Ma Duk Ching ar...  specially his icon pic ar
sorry a bit off topic
back to topic
...
因為Butn兄要我做中間人,免尷介!

[這篇文章最後由藤原拓海在 2003/12/08 03:17am 編輯]
下面引用由aqua80802003/12/08 03:08am 發表的內容:
藤原san, dun just response to part of it...
the 1st part is about ur look like 馬德鐘 wor...
u wanna say something about that?
anyone here support ar???
若果大家有興趣也可以在此招親!
但必先通知我們!

我做証Butn係靚仔好人

Butn....
CyberX鐵面判官~~
為人公正冇得頂~~
論壇規則佢最精~~
扣分禁言範範勁~~
你地唔好當"蒙"柄~~
外表嚴肅硬淨淨~~
查實內心好熱情~~
為人踏實有錢剩~~
做佢女友就最醒~~
下面引用由aqua80802003/12/08 03:08am 發表的內容:
藤原san, dun just response to part of it...
the 1st part is about ur look like 馬德鐘 wor...
u wanna say something about that?
anyone here support ar???
藤原拓海~~
似馬德鐘~~
靚仔型男~~
都係呢種~~
唔講唔覺....
講左先覺....
諗下諗下....
越諗越覺....

我係男既..做唔做得佢老婆呀~~~最多我扮人妖呀...講下笑...唔好鬧我 >__<

下面引用由野蠻女2003/12/08 02:51am 發表的內容: wakakakakakakakaka∼我我我我我我我我∼...
太離樸了吧∼!! 你為什麼背著我去愛別人。。                   開玩笑︿︿<

自站長Simon在此徵到站長夫人後
冇D咁既事lor

hello,我呀...albert 呀!可惜我唔係基的,唔係我都黎應徵呀......哈哈.....禽晚見過Butn佢真係靚仔到離晒譜.我當初以為拓海站長已經係世上難得的俊男,點知Butn出現後我先發現人上有人天外有天的道理.......順帶一提,我禽晚返到屋企時約十時左右上唔到cyber-x,請問是繁忙時段關係嗎??還是網站有問題呢??