返回列表 回復 發帖

[公告]總管理員招老婆一名

容許我用廣東話。
拓海,你條死仔真係post上黎呀,你真係得既你。
不過講真,butn哥係好野黎既。如果有女仔對butn哥有興趣既,就快d聯絡拓海喇。
觀點思路細密,堅定自己立場,適當時候對人善解人意,真係女仔既恩物。

butn睇相都唔差...why識唔到女友ge .....
係唔係對住d女仔怕羞ar ????????^^''''''''''''''''''''''''

下面引用由我的天我的歌2003/12/08 03:43am 發表的內容:
Butn....
CyberX鐵面判官~~
為人公正冇得頂~~
論壇規則佢最精~~
...
從未有人說我似馬德鍾,我很白淨的!
反而有人說我像陳冠希~哈哈..........

哎呀~~
我地論壇唔係流
型男索女一兜兜
杰倫冠希我地有
仲有小春做渣fit友~~
(以上"小春做"三字讀快一D自然通順無比~~問你死未)

[這篇文章最後由藤原拓海在 2003/12/09 00:29am 編輯]

唔錯唔錯, 我的天我的歌兜個圈黎串我果然有料到, 有文采
我唔玩啦...............反應咁差,
仲要比人借機串,
你地搵過第二個順得人o既好人去做總管理員啦

有串你咩??
點解我睇唔出...我一直以為佢讚緊你....QQ
我住澳門BUTN哥哥唔介意的話考慮下我丫....噗....哈哈~~
我都知我住到舞宮咁遠你唔要架啦~~~~

我的天我的歌,我發覺你很文采呢,真的很羨慕呢。我特意為你作了下面的小詩,希望能表達我對你的敬意。
男又得女又得
男女廁所都入得
樂樂靚仔唔少得
做起女來一樣得
人人話佢係至得
希望你笑納。

下面引用由HuiLok20032003/12/09 00:36am 發表的內容:
我的天我的歌,我發覺你很文采呢,真的很羨慕呢。我特意為你作了下面的小詩,希望能表達我對你的敬意。
男又得女又得
男女廁所都入得
樂樂靚仔唔少得
...
好詩好詩
想不到e hell的打油詩,還不錯呢!

嘩,咩事呀?冇啦啦個個寫哂詩咁喎!嘰嘰........

[這篇文章最後由a802552001在 2003/12/09 02:02pm 編輯]
下面引用由我的天我的歌2003/12/09 00:49am 發表的內容:
好詩好詩
想不到e hell的打油詩,還不錯呢!
盡然玩打油詩不相約∼那我也來一個
天天入天天出,
夜夜叫聲找尋路。
左邊捏右邊搓,
阿天跪下求後路。