返回列表 回復 發帖

[公告]總管理員招老婆一名

下面引用由jjjjjjj2005/01/25 10:55pm 發表的內容:
哇哇哇
水姐果然勇敢,申請做呢個總監夫人
睇來又有倫常慘劇發生
果d 三角戀,情敵相爭,桃色糾紛,
...
不用考慮!
Butn對人家有意啦!

下面引用由藤原拓海2005/01/26 06:06pm 發表的內容:
不用考慮!
Butn對人家有意啦!
聲明 : 我 --- 阿拔, 係唔會對會員TINAWATER有任何非分之想, 我要講o既係咁多 (ps 唔好聽死拓海講呀!!!!!!!!! 人地有男朋友就唔好亂講啦各位)

下面引用由butn2005/01/26 06:44pm 發表的內容:
聲明 : 我 --- 阿拔, 係唔會對會員TINAWATER有任何非分之想, 我要講o既係咁多 (ps 唔好聽死拓海講呀!!!!!!!!! 人地有男朋友就唔好亂講啦各位)
哈哈........Butn唔好咁樣啦!唔講邊有得笑啊!哈哈.........

做咩咁多人都招~拓海你又唔搵返個呢@@?

下面引用由。靈。2005/01/26 07:53pm 發表的內容:
做咩咁多人都招~拓海你又唔搵返個呢@@?
有機會!有機會!

下面引用由butn2005/01/26 06:44pm 發表的內容:
大佬拔, 使唔使咁大隻字呀~
慌死人睇唔到咩!  ^o^
(如果我唔係有男朋友, 一早就X?你啦!  等而家咩!  哈哈...)
(x.x 阿水黐?線...)

下面引用由TinaWater2005/01/26 09:53pm 發表的內容:
(如果我唔係有男朋友, 一早就X?你啦!  等而家咩!  哈哈...)
我驚d會員睇唔清楚呀嘛.............
仲有哦, 女仔唔好講粗口啦.............x左我..........0_0

下面引用由Butn2005/01/27 00:49am 發表的內容:
我驚d會員睇唔清楚呀嘛.............
仲有哦, 女仔唔好講粗口啦.............x左我..........0_0
邊個話 "x"係粗口?
係你自己心邪之嘛!
至於 "x" stands for wut, 留待大家自己諗下啦~  ^.^

下面引用由TinaWater2005/01/26 09:53pm 發表的內容:
天拿水!唉!我唔係話您!......其實呢.....就.........基督徒呢........就真係.......唔好講粗口!
唔係點做別人的旁樣?

下面引用由TinaWater2005/01/27 00:53am 發表的內容: 邊個話 "x"係粗口? 係你自己心邪之嘛! 至於 "x" stands for wut, 留待大家自己諗下啦~ ^.^
小妹本身真係冇諗過 "x" 係粗口... (嗚~ 阿拔屈我!!! =>.<=) 小妹本來想講 "嗒" ?阿拔...但係又唔知個 "嗒" 字點寫...咪用 "x" 黎代替囉... 後黎問人先知原來個 "嗒" 字係咁寫... 大家千萬千萬唔好誤會小妹呀~~~ (尤其是大佬拔...屈我!!! d \ . / b )