返回列表 回復 發帖

[轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由chung12192005/07/07 00:51am 發表的內容:
喔.....似乎男人就覺得無乜所謂 , 5呎11吋半?  計埋著鞋就 6 呎 ,
嘰 ~  alien  Virgin 都話點逼亦唔去 , 你重想佢?cam....? 哈哈 ~
個個?部cam ? 亦算不錯的主意啊 !!
乜野無所謂呀!大人,我唔係甘隨便,我陪你去
你自已除,我睇既渚,我唔除,ok...........
嘩~~~~呢度D女会員又幾open,喎.........

[轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

我揀H,去餐館是為了吃東西,不是為裸體而去,
如果我吃東西時有這情況出現,我會立刻結算走。

下面引用由茂木夏樹2005/07/07 04:33pm 發表的內容:
 我會揀c同d∼我覺得無乜野丫!「穿不穿衣服悉聽尊便晚餐」ma,佢地唔著我著咪得lo∼我覺得幾好玩丫!夠新奇都夠激∼如果唔會打擾我的話<∼所以會同d fd去∼我驚比人帶左去賣豬仔∼
妳同我去 , 我一定會保護妳o架 ,
信我....我其實....都....都...算係個正人君子啊 !!  XD ∼

下面引用由celiaw2005/07/14 01:40pm 發表的內容:
其實哩 D o野試一次都冇乜所謂 ,
但如果成日去....我都接受唔到。

下面引用由celiaw2005/07/14 01:40pm 發表的內容:

下面引用由米飯2005/07/14 01:12pm 發表的內容:
乜野無所謂呀!大人,我唔係甘隨便,我陪你去
你自已除,我睇既渚,我唔除,ok...........
嘩~~~~呢度D女?員又幾open,喎.........
這亦不錯啊....XD ∼

我選h,
因為自己的膽量實在太少,
而且會覺得不好意思呀......

下面引用由cherry85112005/08/01 01:56am 發表的內容:
我選h,
因為自己的膽量實在太少,
而且會覺得不好意思呀......
有我陪妳...唔駛驚。哈哈∼

如果全是女的便試(別誤會,i am gril),女的看不少,不會不好意思 。