返回列表 回復 發帖

[轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由joe1986632005/08/16 01:27am 發表的內容:
Thanks for your sharing again~! ^_^
er... er... After I read those ulgy photos, I wanna puke... =_=''
Since it is soooooooo horrible...
They are extremely fat & huge...
...
http://www.prankli.com/Fun/pics/babyjamie.gif[glow=255,red,3]﹕好在我哩次帶左字典....哈 ~[/glow]
你知嘛 ? 我曾睇本雜誌內亦提及哩類餐廳 , 幅相片真係有個肥佬....
噸位同埋重量應該有最頂o個幅肥佬o既7成....即是約有 500磅左右 !!
你都覺得 D 摺紋真係....喔 ? ....喔..嘔喔 ∼ 我都係...好在post
之前仲未食野唧....唔係隨時?晒 D 食物。
叫佢地減肥 ? ? 佢地致肥原因....擺明係擁有『 痴肥基因 』睇怕
要去抽脂至有得救喇。哩均大家一齊 Happy 再一齊反胃....嘔喔 ∼

[轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由manman2882005/08/16 01:40am 發表的內容:
vling2884,,,
vling2884,,,,更係唔止300磅la,,
我唸起碼過600磅ar ,,,CHUNG1219你
覺得有幾多磅ar
多謝你既分享~
吓??
600磅??
係咪每位計呀??
哎吔..
之前我估有300磅..
仲覺得自己好衰格..
諗到佢哋甘重@@"..
考慮左一陣先至夠胆寫咋..

下面引用由vling28842005/08/16 02:10am 發表的內容:
多謝你既分享~
吓??
600磅??
係咪每位計呀??
...
更係每位計la~
恩宜之前都200幾磅la,,,
更可況佢地~之前我估有700以上ge
我都覺得自己好衰格~~~
但我都係估佢地有600以上ar ∼∼

下面引用由CHUNG12192005/08/16 01:43am 發表的內容:
(www.prankli.com/Fun/pics/babyjamie.gif)﹕好在我哩次帶左字典....哈 ~
你知嘛 ? 我曾睇本雜誌內亦提及哩類餐廳 , 幅相片真係有個肥佬....
噸位同埋重量應該有最頂o個幅肥佬o既7成....即是約有 500磅左右...
Thanks for your response~! 8)
Actually those photos are so terrible except of the baby...
Since the baby is sooooo cute~!
And I like the baby's funny face ar~!  ^w^

I guess those fat people's weight  may be over 600 pounds...
They are overweight la... They should keep fit, keep fit...
Otherwise their health will get problems...
Support them!! Keep fit, keep fit...

I find another terrible photo oh~
Let's enjoy it together...
Let's puke together... =.=''

下面引用由CHUNG12192005/08/16 01:43am 發表的內容:
(www.prankli.com/Fun/pics/babyjamie.gif)﹕好在我哩次帶左字典....哈 ~
噸位同埋重量應該有最頂o個幅肥佬o既7成....即是約有 500磅左右...
唔洗嘔=.=
其實我覺得佢地肥得幾可愛呃A_________________________A
唔錯
肥係福氣梨A_____________________A
kaka><
如果全部肥人都入哂去果間既話
我諗佢地實會好開心
因為d人唔會望住哂\__________________/
頂!!點知啊

哈..
600??
700??
諗起都覺得攪笑^^..
manman..
佢哋有700磅..
我都信架..
但就係兩個重量既重和咯^^..
joe..
係咪今晚未見肚餓..
未食杯麵呢??
仲要擺多張"肉照"上黎分享?!
爆笑~~
總之..
多謝你哋既分享啦^^

下面引用由vling28842005/08/16 03:48am 發表的內容:
哈..
600??
700??
諗起都覺得攪笑^^..
...
其實我覺得佢地肥得好可憐,,,,,,,,,,,,,,
佢地都唔想咁GE~~`~~~~~~~~~~~
佢地Maybe有病,,,,,肥胖症sin咁渣,,,
唉~~~~唔知我遲d會唔會變成咁~~~~
我都唔想咁肥ar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

http://www2.hkedcity.net/citizen_files/aa/bw/cz3388/visitor_cabinet/38105/bear17.gif

manman..
喔..
唔好太杞人憂天啦^^..
相信我哋普通人唔太過份..
放肆進食同疏於運動..
應該都唔會有..
呢幾個人既磅數既@@"..
况且..
現今仲有好多各式各樣既減肥方法..
只要有恒心..
就一定會達到心目中既理想體型呢^^..

下面引用由vling28842005/08/16 02:10am 發表的內容:
多謝你既分享~
???
600磅??
係咪每位計呀??
...
世界上最重的相撲手有 7 0 0 磅以上......同佢地差不多。

下面引用由chung12192005/08/16 07:50pm 發表的內容:
香港有咁多減肥公司 , 唔駛怕喎.....
∼∼chung1219,,你供我去減肥公司減肥ar??^^
我無money ar我會do運動..減肥 ge la‘
http://www2.hkedcity.net/citizen_files/aa/bw/cz3388/visitor_cabinet/38105/bear17.gif