返回列表 回復 發帖

[轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由chung12192005/07/03 02:00am 發表的內容:
我上面咪寫o左囉 !! 我揀 【I】同【D】有幾個人陪一試無妨。
哈 ~ 肥之嘛....而家咁多減肥方法 , 只在乎妳肯唔肯o者.....
點解你會揀 【I】同【D】?????????

[轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由manman2882005/07/03 02:17am 發表的內容:
點解你會揀 【I】同【D】?????????
喔 ? 弊 ? ! 我竟然揀錯o左....其實係【E】同【D】!! 免費喎 ?
加上成班朋友陪 , 實唔多唔少都有D 壯膽作用 , 雖然
我無乜身材 ,無震波、八舊腹肌、三角肌...又無....嗚 ~

如果有的話 , 我 D 盟友同我一齊去試試啦。米飯兄....嘿 ~

下面引用由chung12192005/07/03 01:36pm 發表的內容:
喔 ? 弊 ? ! 我竟然揀錯o左....其實係【E】同【D】!! 免費喎 ?
?如果有的話 , 我 D 盟友同我一齊去試試啦。米飯兄....嘿 ~
wie ,,,,,,,chung1219,,,,,,,得我地揀第2 d,
~同類人wor ~

下面引用由chung12192005/07/03 01:36pm 發表的內容:
?如果有的話 , 我 D 盟友同我一齊去試試啦。米飯兄....嘿 ~
車,我有乜問題渚,我揀左H,去到個度你有你除,
關我鬼事呀!!!!!!哈..5呎11吋半吖嗱.
到時找埋alien,同一班揀H既會員,個個揸部cam,
睇你點5呎11吋半.........ha ha......

如果有朋友陪同便宜的話..
我會試試.....
可能我都覺得脫掉衣服會很舒服的感覺
但給別的人看到好像有點不好意思

下面引用由野蠻女2005/07/01 09:11pm 發表的內容:
我選了h,可能因為自己接受不了的問題才選了這個答案!
反之要我對著伴侶裸體,什至自己比較熟悉的女生阿,這個就沒什麼大問題!
但耍對著不認識的人麻?總覺得有點兒不當。
雖文中都說他們都不會帶著好色眼光...
唔 ∼ 咁又係....事關始終都是女孩子。

下面引用由manman2882005/07/04 05:13am 發表的內容:
wie ,,,,,,,chung1219,,,,,,,得我地揀第2 d,
~同類人wor ~
Oh ~ yes.....bab....似乎都係喇。XD ~
日本人亦比香港人較開放 ,
就算同膚色都有分別.....

下面引用由米飯2005/07/04 09:27am 發表的內容:
車,我有乜問題渚,我揀左H,去到個度你有你除,
關我鬼事呀!!!!!!哈..5呎11吋半??.
到時找埋alien,同一班揀H既會員,個個?部cam,
睇你點5呎11吋半.........ha ha......
喔.....似乎男人就覺得無乜所謂 , 5呎11吋半?  計埋著鞋就 6 呎 ,
嘰 ~  alien  Virgin 都話點逼亦唔去 , 你重想佢?cam....? 哈哈 ~
個個?部cam ? 亦算不錯的主意啊 !!

逼我我都不想試...................
= = 不敢..

我會揀c同d∼我覺得無乜野丫!「穿不穿衣服悉聽尊便晚餐」ma,佢地唔著我著咪得lo∼我覺得幾好玩丫!夠新奇都夠激∼如果唔會打擾我的話<∼所以會同d fd去∼我驚比人帶左去賣豬仔∼