返回列表 回復 發帖

[討論]你是否憎恨日本仔!

我不會盲目憎恨所有日本人,我只會憎恨那些既知悉日本當年侵略暴行但到現在仍不肯承認過錯的日本領導人和那些鼓吹軍國主義復辟的日本右翼分子.

下面引用由TKL0072003/10/04 01:33pm 發表的內容:
人始終都要死 只係早同遲ga問題 非洲一秒死百幾人∼唔通佢地又憎中國唔比錢佢地?冇可能嫁ma∼日本殺左幾多中國人先?幾百萬?幾千萬?中國有十幾億人呀!∼(睇電視嫁咋-v-呵呵)
他們現在還在侵略我...
‘人始終都要死 只係早同遲ga問題 非洲一秒死百幾人∼唔通佢地又憎中國唔比錢佢地?冇可能嫁ma∼日本殺左幾多中國人先?幾百萬?幾千萬?中國有十幾億人呀!∼(睇電視嫁咋-v-呵呵) ’
真係無o野好講。好耐無讀過o的o甘on車o既言論。
既然香港有差唔多700萬人﹐我諗有terrorist黎炸死十萬個應該都無問題﹐係咪﹖
日本殺o既係手無寸鐵o既平民。o係WWII前﹐打仗係唔會屠殺平民。
It was not a war, it was a genocide。
屠殺平民﹐種族清洗就係犯o左war crime。
唔認錯唔賠償唔教育就係更大o既錯。
連呢o的o甘淺o既道理都唔明你真失敗得可以
p.s. 呀咀﹐我哋全世界都知你係英國哈巴狗﹐所以我哋都會建議你返主人到食狗餅 (係呀﹐你係狗呀嘛﹐你要去﹐主人唔會黎慍你)。你都係時候離開中國人地域 (好似呢到o甘)。

下面引用由JammyLee2003/10/04 04:54pm 發表的內容:
‘人始終都要死 只係早同遲ga問題 非洲一秒死百幾人∼唔通佢地又憎中國唔比錢佢地?冇可能嫁ma∼日本殺左幾多中國人先?幾百萬?幾千萬?中國有十幾億人呀!∼(睇電視嫁咋-v-呵呵) ’
真係無o野好講...
1.一早講左睇電視講ga
2. 唔認錯唔賠償唔教育就係更大o既錯。 認錯同唔認錯真係咁重要?我一次又一次咁忍你都未叫你同我認錯啦!教育?你想佢點教?係堂上話:〔拿∼我地係xxxx年係中國殺左好多人嫁∼係唔係好開心呢?過唔過引呀?〕咁教呀?係唔係咁教先?
3.我諗你要讀多幾連字lo  文盲
4.我哋全世界都知你係英國哈巴狗 我只係企係中立咁講姐∼唔通你又叫做中國死賤狗啦喎?定叫走狗呀?唔該你醒小小啦∼唔同意你就要比你話嫁拿?你e d態度咪要改lo∼

下面引用由TKL0072003/10/04 01:33pm 發表的內容:
人始終都要死 只係早同遲ga問題 非洲一秒死百幾人∼唔通佢地又憎中國唔比錢佢地?冇可能嫁ma∼日本殺左幾多中國人先?幾百萬?幾千萬?中國有十幾億人呀!∼(睇電視嫁咋-v-呵呵)
他們現在還在侵略我...
統計係話8秒死1個人,如果非洲一秒死百幾人,非洲就會無人.

下面引用由TKL0072003/10/04 05:30pm 發表的內容:
2. 唔認錯唔賠償唔教育就係更大o既錯。 認錯同唔認錯真係咁重要?我一次又一次咁忍你都未叫你同我認錯啦!教育?你想佢點教?係堂上話:〔拿∼我地係xxxx年係中國殺左好多人嫁∼係唔係好開心呢?過唔過引呀?〕咁教呀?係唔係咁教先?
3.我諗你要讀多幾連字lo  文盲
4.我哋全世界都知你係英國哈巴狗 我只係企係中立咁講姐∼唔通你又叫做中國死賤狗啦喎?定叫走狗呀?唔該你醒小小啦∼唔同意你就要比你話嫁拿?你e d態度咪要改lo∼
我唔同意jammylee ga態度,但係你講到日本"好似"無錯就唔得.
ammylee無講過咁教,係d同是日本哈巴狗係到問.
認錯同唔認錯真係咁重要?
3歲個d撞到人會認錯,何況殺人?
係堂上話:〔拿∼我地係xxxx年係中國殺左好多人嫁∼係唔係好開心呢?過唔過引呀?〕
如果個呀sir咁講,就一定係英狗
連個年字一樣打錯,我諗你要讀多幾年字lo  文盲

下面引用由TKL0072003/10/04 05:30pm 發表的內容:
2. 唔認錯唔賠償唔教育就係更大o既錯。 認錯同唔認錯真係咁重要?我一次又一次咁忍你都未叫你同我認錯啦!教育?你想佢點教?係堂上話:〔拿∼我地係xxxx年係中國殺左好多人嫁?..
第一,請問你知不知道日本對於二戰的教育有甚麼問題?
不知道的話請你多留意點時事,
不要在此自討沒趣!
第二,你知道JammyLee說"英國哈巴狗"的意思嗎?
他不是說英國是狗
是說那些出賣自己國家
不認同自己民族的人
老實說,我是中國人
我不會說中國是狗
更不會說因為自己是中國人而愛中國的人是狗
如果有個愛英國的英國人我也會尊重他
不過對於閣下如此無知無聊與無恥之人我也不會說你是狗的
免得被人說我歧視狗!

2. 唔認錯唔賠償唔教育就係更大o既錯。 認錯同唔認錯真係咁重要?我一次又一次咁忍你都未叫你同我認錯啦!教育?你想佢點教?係堂上話:〔拿∼我地係xxxx年係中國殺左好多人嫁?..
我諗你必定係o個o的讀歷史係為o左讀歷史o既人。
讀歷史係要明白前人所犯o既錯﹐去避免再犯錯誤。
而你﹐就話教育無必要。
你知道日本政府夠膽死修改教科書內容嘛? 話當年係進入中國幫助建設 (and interesting enough 佢哋帶埋炸彈同生化武器)。
淡忘軍國主義只會再犯前人o既錯誤。我唔理如果開戰之後係中國贏定日本贏﹐總之本來可以避免o既o野發生o左就係趴街。
再睇而家﹐日本強佔釣魚台﹐拜靖國﹐擴大自衛隊﹐只怕有一日日本右翼會再將亞州等國推向戰爭。
講o野前用o下腦啦﹐小朋友。

之前讀唔到呢段白痴言論
‘2. 唔認錯唔賠償唔教育就係更大o既錯。 認錯同唔認錯真係咁重要?我一次又一次咁忍你都未叫你同我認錯啦!教育?你想佢點教?係堂上話:〔拿∼我地係xxxx年係中國殺左好多人嫁∼係唔係好開心呢?過唔過引呀?〕咁教呀?係唔係咁教先? ’
德國肯正面面對歷史責任。德國人明白歷史o既教訓。伊戰前德國反對﹐德國總理講過當年二戰就係o甘開始。
讀多o的書啦

下面引用由JammyLee2003/10/05 06:12am 發表的內容:
我諗你必定係o個o的讀歷史係為o左讀歷史o既人。
讀歷史係要明白前人所犯o既錯﹐去避免再犯錯誤。
而你﹐就話教育無必要。
你知道日本政府夠膽死修改教科書內容嘛? 話當年係進入中國幫助建設 (and interesting e...
我諗你一定係冇咩點讀書喇∼唔識就去買本中史,常識黎讀下啦∼呀∼係喎 你唔識字嫁喎@@快d請個老師教下你啦∼

下面引用由scsm2003/10/05 06:51am 發表的內容:
好難得看到的一篇謬論!難以想像是一個中國人所寫的。從文筆上估計你年紀不會太大,若然是不會這樣不懂事和沒血性!
從你所寫「日本殺左幾多中國人先?幾百萬?幾千萬?中國有十幾億人呀!」令所有中華兒女都會...
._.講左n咁多次係電視睇返黎嫁lo 你識唔識字嫁姐?你唔煩我都煩啦
如果幫第二d國家就叫狗ga話 咁移民去美國,加拿大果d叫做咩先?e家咩年代呀?你個d思想仲係19xx年代咋∼我又唔係去殺人放火 你理得我做咩姐?