返回列表 回復 發帖

[討論]你是否憎恨日本仔!

之前在這個論壇看到某位網友對以前日本侵華時的惡行竟然可以[都過左咁耐啦]作回應,實在太過分了!他間直是中國人的恥辱,而且更說出呢句話[我愛國愛港嫁~不過......(冇講咩國咋)=.=思想係咁就係咁嫁啦~= =好似你地點解咁憎日本咋ma~冇得解就係冇得解],他根本就承認自己是一條走狗!
檔案區相關檔案
日本猛鬼檔案
日地震災區鬧鬼 工人怕怕 重建停滯不前
日本311大地震大海嘯快將一周年,當各災區重建工作如火如荼,重災區之一的宮城縣石卷市部份重建工作卻停滯不前,原因不是欠缺資金或人手,而是當地在鬧鬼,工人擔心撞鬼...
水怪檔案
各地水怪傳說
新西蘭怪物屍 1977年4月,日本一艘遠洋漁船在新西蘭外海,打撈了一具外形像古代蛇頸龍的不明生物屍體,牠長約十米,由...
日本猛鬼檔案
石原聰美浸溫泉鏡頭現鬼手
2014年12月13日日本媒體報導,有觀眾發現日本人氣女星石原聰美有份參演的《Dear Sister》其中一集她正在浸溫泉的鏡頭中,出現了神秘手摸她大髀!隨即傳...
日本猛鬼檔案
日本首相公邸鬧鬼 安倍晉三拒入住
日本首相安倍晉三在2012年12月26日就任首上之後,一直拒絕遷入首想公邸,坊間盛傳是因為首相公邸鬧鬼。有國會議員更在議會上質詢他是否因「怕鬼」而不肯入住,雖然...
討論區相關主題
中國 日本
[轉貼]香港女性特別難頂的缺點-搞笑
《推背圖》
棲息在湖底的長頸龍之謎

下面引用由TKL0072003/10/04 01:33pm 發表的內容:
人始終都要死 只係早同遲ga問題 非洲一秒死百幾人∼唔通佢地又憎中國唔比錢佢地?冇可能嫁ma∼日本殺左幾多中國人先?幾百萬?幾千萬?中國有十幾億人呀!∼(睇電視嫁咋-v-呵呵)
他們現在還在侵略我...
老實講,香港出到你呢位人兄,都真系悲哀呀,中國點解要比錢非洲,非洲死佐人關中國咩事?唔該你講出一個可以講服我的理由!你看下我個主題度邊一忽有[經濟侵略]呢四個字,買唔買日本貨,只不過是想看看d人憎日本o既程度,呢個主題唔系討論日本是否對中國進行經濟侵略

下面引用由TKL0072003/10/04 05:30pm 發表的內容:
1.一早講左睇電視講ga
2. 唔認錯唔賠償唔教育就係更大o既錯。 認錯同唔認錯真係咁重要?我一次又一次咁忍你都未叫你同我認錯啦!教育?你想佢點教?係堂上話:〔拿∼我地係xxxx年係中國殺左好多人嫁?..
嘩,中國有十三億人,死佐幾百萬,幾千萬就唔重要啊?????果d系人命o黎ga,傻仔,你就講得輕鬆!
[拿∼我地係xxxx年係中國殺左好多人嫁∼係唔係好開心呢?過唔過引呀?]what?你低能ga,我真系唔知可以用咩字眼來鬧你!都唔明點可以白痴到講得出呢句說話!

下面引用由TKL0072003/10/05 12:01pm 發表的內容:
我諗你一定係冇咩點讀書喇∼唔識就去買本中史,常識黎讀下啦∼呀∼係喎 你唔識字嫁喎@@快d請個老師教下你啦∼
e............你中史好o力wor~如果你比人鬧得少o既話,建議你去同一d長輩或老人,中史老師講你果d中史理論

下面引用由TKL0072003/10/16 04:29pm 發表的內容:
一隻貓食左隻老鼠佢會唔會道歉?一個人食左條魚佢會唔會道歉?你食米姐係殺死d生物 咁你會唔會認錯唔再食?
嘩~~~~~good point good point,南京大逃殺的死者看佐都會返生~~~~~你幾大啊,唸d野甘白痴既?

下面引用由JammyLee2003/10/27 05:56pm 發表的內容:
我留意閣下的大部份post﹐好像只有漫罵沒有一點point。
你沒point請閃開吧... dude, you made us look bad。
果個TK007講親果d野都系橫蠻無理,錯既佢又話岩,岩既佢又話錯!如果你系支持佢既講法的話,我無野好講!我唔識講野,但系我絕對識得分對錯,TK007講既系對系錯,大家都知啦!我有無point甘又點?我講既野系岩同愛國就得啦

下面引用由JammyLee2003/11/02 10:41am 發表的內容:
完全是一無知 (probably 崇日 too) 的人的言論。作天有一篇說一名可恥女大學生和另一個人的對話﹐你有看過嗎? 如果你有﹐你就不會有這麼可笑的言論。
http://cyberx.fransoftlab.com/cgi-bin/topic.cgi?forum=3...
唔該你咪以為自己好醒啦,[YoChinese look badu made all ]???????你憑乜野甘侮辱我啊?都廢鬼事同你嘈啊,系又鬧唔系又鬧!
唔該你唔使回覆我啦,我亦都唔會回你d文章,總之你o岩灑,我錯灑!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~請你閃開吧~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~