返回列表 回復 發帖

台灣應唔應該獨立...

下面引用由canniblized2004/09/05 01:53am 發表的內容:
Shut the fxxx up, you f@ucking chinalism. Let me tell you two things , i come from Taiwan ,and we are to be independant of china. We are recognized as a REAL country national wide. You who call yo ...
Let me tell you two more things
First, Taiwan is NOT recognized as a country world wide (what do you mean by national wide? You mean everyone in Taiwan recognize their home as a country? Well duh, that's what the law of Taiwan says). In fact, only a few small countries recognize Taiwan as a country (even Taiwan's good friend, the United States of America does not recognize Taiwan as a country).
Next, please give some PROOFS for all those conspiracy you said about China (like tutoring and crap like that). If you don't have proofs, go find some (if there were any).
Idiot

台灣應唔應該獨立...

下面引用由阿里不達2004/11/26 03:19am 發表的內容:
維持現狀等於被統一,行不通的啦~~~~
就算中國很富有,台灣也不稀罕跟中國在一起,你們中國人不信就算了~~~
因為這個網站站主的意識形態作祟,讓我很不舒服,所以我今後不會來這個論壇討論了請勿回
我的話,謝謝合作~~~!!!
對呀﹐不要來就不要來了。
西藏那個主題﹐你做駝鳥﹐我不怪你。
說話無論點﹐也不怪你。
但做這樣的一大頭駝鳥﹐真的小看你。
沒有論點﹐一句不希罕代表甚麼?
這代表你的無知與駝鳥性格。
不來就不來﹐走時還要留下一堆屁話
浪費管理員人力。

台灣應唔應該獨立...

下面引用由背影2004/11/30 08:56am 發表的內容:
這個論壇真的明顯親左.... 看看上頭的發言就知了.....
這個論壇並沒有政治取向
這個論壇裡的人才有政治取向
親左親右﹐又如何? (還有﹐我不知道你所說的左是左翼還是左派)
即使如你所說﹐這論壇的會員大部份傾左(派)﹐那有問題嗎?
這是政治取向不同
不能接受他人政治取向的人沒甚麼資格談民主自由。

台灣應唔應該獨立...

下面引用由背影2004/12/07 10:05am 發表的內容:
我沒有不接受,只是說出一個連你也同意的事實....
那就行了﹐不要像那些yahoo白痴﹐口講民主言論自由﹐有內地同胞發言便說“死開啦”

台灣應唔應該獨立...

下面引用由背影2004/12/08 10:03am 發表的內容:
這是你的看法...
你對台灣人可能還是不夠了解....
台獨並不是以損害中國為目的...
jammylee
...
台獨是損害中國
即使我把1mm^2 的領土分裂出去也是損害中國
台獨支持者可能不是為了損害中國
但結果是會損害中國
這就行了
yahoo那些﹐example太多了﹐有機會看看吧﹐可以減壓減壓 (一群人罵來罵去﹐很好笑的)
最記得有一次有一個人說當年港英政府怎樣欺壓中國人就被人罵共匪還是甚麼的