返回列表 回復 發帖

[原創]【昆蟲皇者....『螳螂』之戰役.附8段短片】

下面引用由克斯頓2007/06/15 07:36pm 發表的內容:
『人謂』...『小說』...
連 sgrlto 都唔知有" 屁股痕協會 ''...
顧問大大 會唔會發緊夢,自己幻想出黎架﹖
哈哈^^
因為佢有時屁股痕至頂點就會失憶 , 而
至於你哩番說話充份顯示絕對合資格成
為屁股痕協會之 ........高層 !!! 勁 ~

下面引用由克斯頓2007/06/15 07:36pm 發表的內容:
『人謂』...『小說』...
連 sgrlto 都唔知有" 屁股痕協會 ''...
顧問大大 會唔會發緊夢,自己幻想出黎架﹖
哈哈^^
" 屁股痕協會 ''..-_____-"我經常屁股痕..講真~ .~
可能近排天氣熱..出熱疹!!
屎忽痕之達人非我莫屬

下面引用由sgrlto2007/06/22 12:19pm 發表的內容:
" 屁股痕協會 ''..-_____-"我經常屁股痕..講真~ .~
可能近排天氣熱..出熱疹!!
屎忽痕之達人非我莫屬
下面引用由chung12192007/06/21 04:35pm 發表的內容:
因為佢有時屁股痕至頂點就會失憶 , 而
至於你哩番說話充份顯示絕對合資格成
為屁股痕協會之 ........高層 !!! 勁 ~
這是否屁股痕後遺症﹖
高層我高攀唔起,而且高層永遠得一個...嘿~

下面引用由克斯頓2007/06/25 07:34pm 發表的內容:
這是否屁股痕後遺症﹖
高層我高攀唔起,而且高層永遠得一個...嘿~
登登登登....奏起音樂~~
高層就係我啦!!
總指揮係「屁股嵐」啦,,好唔好聽呢個名?

下面引用由SGRLTO2007/06/26 01:08pm 發表的內容:
登登登登....奏起音樂~~
高層就係我啦!!
總指揮係「屁股嵐」啦,,好唔好聽呢個名?
( 啪啪啪啪.....)
好名好名....不愧為"屁股痕協會"既總指揮&會長~
而高層一職你絕對勝任有餘,屁股痕到出熱疹...
哈哈哈...
thanks for your sharing,let me see
睇埋其他先