返回列表 回復 發帖

[討論]試過被鬼魂觸踫、戲弄、幫助的經歷嘛 ? 【另加本人真人真事】

下面引用由CHUNG12192005/12/20 02:04am 發表的內容:
你說你認為是.....什麼呢?
我指我認為未撞過鬼係一件好事!

[討論]試過被鬼魂觸踫、戲弄、幫助的經歷嘛 ? 【另加本人真人真事】

都幾恐怖呢,
睇黎你坐住人地個位啦~

下面引用由Cosmo20052005/12/20 09:40pm 發表的內容:
我指我認為未撞過鬼係一件好事!
說得極之對 ! 千萬不要刻意接觸哩尾o野 .....

會唔會咁岩呀?可能你差唔多時間"扎"醒左ja??

下面引用由蚊香x怡2005/12/21 03:51pm 發表的內容:
都幾恐怖呢,
睇黎你坐住人地個位啦~
閣下誤解了 , 佢係拍醒我 , 而唔
係因為我坐?佢個位 !
但閣下認為是這樣 , 或者有點可
能 , 但可能性不高.....

下面引用由arLeung2005/12/30 12:43pm 發表的內容:
會唔會咁岩呀?可能你差唔多時間"扎"醒左ja??
你誤解了 .....呵呵 ∼
我當時只是『閉目養神』而已 ,
並不是在『睡覺』啊 !
既然我沒有睡著 ....
那又何來『札醒』呢 ?

管理員按:無意義回覆

絕對沒有的,可能我陽氣太旺盛- v-v,旺到唔敢黎我太近....

下面引用由sgrlto2006/03/21 08:52pm 發表的內容:
絕對沒有的,可能我陽氣太旺盛- v-v,旺到唔敢黎我太近....
你年紀尚輕 , 說不定以後會發生以上
其中一項 ,喔 ∼ Sorry ∼ 好既唔靈醜
既靈....
希望是幫助你的那一種 !

我的經歷都不是實際接觸的,
而是不小心瞧見他們的身影...