返回列表 回復 發帖
以前細個果陣成日都會睡覺時唔陏得, 唔知係壓住左神經定係?d野作弄呀
但我真係有一次好真實呀
係有一晚都唔係太夜
約10:00pm左右
條街好光呀
我一個人在街上行緊
突然我見到前面有個人形物體但見唔到任何實物
迎面穿 ...
momovictor 發表於 2007-9-14 09:12 PM
我覺得靈體有時未必見到人,所以就會發生哩類情況。
冠男.身言6尺.三圍....XD~
前cyber-x外太空、妖獸顧問
各位想看【外星電影】或【真人真事改編.靈異電影】請到我個人空間。
我試過有靈體假扮我老闆出現.我當時在後樓梯洗冷氣.哪是沒有影和走的時候跟本沒有防煙門開關的聲音即是直穿過門
ivan2005 發表於 2007-2-3 12:02 PM
或者你老闆一直是鬼..哈哈,,你一直幫鬼打工
係我無謂既擔心?..橫樹我真係變左心..!係我無謂既擔心?..橫樹我真係變左心..!
其實我早幾年都試過..我仲好記得果一晚..我自己一個係間房度訓覺..覺到半夜...我張開眼睛..不過我成身都不能動..之後覺得下體好似比人搞咁...我開始好驚..我想叫架...不過出唔到聲...我想訓返..不過又訓唔到...大概3分鐘度..就冇左果仲感覺...之後我就走出廳坐左一晚...不過我都冇同人講過...因為講左都冇人信啦...
其實我早幾年都試過..我仲好記得果一晚..我自己一個係間房度訓覺..覺到半夜...我張開眼睛..不過我成身都不能動..之後覺得下體好似比人搞咁...我開始好驚..我想叫架...不過出唔到聲...我想訓返..不過又訓唔到...大概3 ...
nicole127 發表於 2009-4-19 03:45 PM
有人信架!你喺哩度講就一定有人信,我就係第一個了!

我相信的原因是這類詭異體驗亦曾經發生於本人身上,而且更不止一次!

至於過程已在我早期的文章內詳述。
各位想看【外星電影】或【真人真事改編.靈異電影】請到我個人空間。
呃~恐怖的经历我好像没多少~倒是有时会莫名其妙的被帮...
呃~恐怖的经历我好像没多少~倒是有时会莫名其妙的被帮...
凌澈 發表於 2009-4-26 12:09 PM
你就只有這麼多嗎?

你令我有點失望....

你應該把自己經歷說出來讓其他人一起分享呀!唉~~~~
死人见过几次,但触鬼没碰过。楼主所说的,我也经常有。但我不觉得是被鬼拍,而是思维里的计时器将自我扎醒。
死人见过几次,但触鬼没碰过。楼主所说的,我也经常有。但我不觉得是被鬼拍,而是思维里的计时器将自我扎醒。
Traveler 發表於 2009-4-30 01:24 AM
人體內的確有個時鐘,自己醒同被拍醒根本係兩回事,我絕對不會搞亂。

你當然唔覺得啦!因為件事係發生在我身上嘛!
其實佢地都無惡意,最緊要係你唔鐘意佢地玩你要出聲,

有時佢地玩過份左自己都唔知~

幫你既時候,你就在心裏說聲謝謝~

我相信人鬼是可以和平共處的,這個世界的好鬼不比好人少~
我剛剛兩日前又發生哩類事,隻鬼扮我個家姐把聲來叫我,如果咁就以

為可以嚇得到我就一定令佢好失望喇!因為我完全未驚過。