返回列表 回復 發帖

[討論]試過被鬼魂觸踫、戲弄、幫助的經歷嘛 ? 【另加本人真人真事】

我未試過遇到哩D野牙..
但有次發夢夢到囉..
怕怕..唔想說係咩夢..都幾深刻- , -"

[討論]試過被鬼魂觸踫、戲弄、幫助的經歷嘛 ? 【另加本人真人真事】

捉住"佢地"既感覺好似紙巾咁嫁wor ←係一個常常見到鬼既前輩講的

傻架咩```霖清楚先恏講齣來喇```甘容易比伱店菿就唔叫鬼喇```或者距地甘容易就搞我地```甘洗乜哊飛機大砲喔```其實好多野都哊前因后果```所以```伱可能幫過人```人地幫繙伱先幫手PA醒伱姐```又或者可能喺伱屋企既先人PA醒伱呢```

我呢...都試過一次...有一晚,訓訓下教聽到有人對話..
但又聽唔到佢地講乜wo.....咁我好驚la....
咁我係基督徒黎ga...
無啦啦我就係心度講左句..."主啊,幫助佢地 la"
跟住...我聽到佢笑左兩聲...仲話"乜你好想幫我咩?"
之後就靜晒....我當堂鬆左口氣....
呢次..係我第一次聽到個d 野ga聲...係一把男聲...

哈哈..!.!
袮好運氣錒/..

點解我未試過嘅.!!

下面引用由kinsky2005/07/06 03:03pm 發表的內容:
当听到有人叫你...但周围又?人果时
千其吾好应?!!
哩句說話周時都聽到有人講.....或者係真都唔奇 ,
但我亦試過聽到兼有回頭望添....

睇異獸戰果時><係戲院....睇睇下發現比人踢-.-本來費時理佢地....因為隱約見到好似有人嫁...不過第二次又踢我...擰去後面無人-.-成行都係......心諗咁邪... 不過立即同人講番..xddd

唔係咁猛呀嗎???!!!!
係你自己屋企????!!!
你屋企本來d門神擺哂工呀????

下面引用由CHUNG12192005/07/26 00:27am 發表的內容:
戲院哩種地方果然特別多哩味o野.....
無計啦
陰暗呀ma

下面引用由檸檬柚子2005/05/15 08:32pm 發表的內容:
樓主怎麼會是5:30分..5:26分起來耶...
是被鬼迷還是打錯字耶..請改回吧@o@
我投了a及c耶...就是被鬼觸倒和幫助..
觸倒的那次我在睡覺..有隻手從我背抓我..很可怕耶~"~
...
樓主意思是,他合上眼在休息(5:26分前)但他要在5:30起來有事做,事件發生在5:26之前,跟5:30他要起來沒有矛盾處呢。
小弟不能投任何一個,因為.....是我幫助了那位"老婆婆"呢。
有緣再說說我的經歷吧,也滿多和有趣的 ^^"