返回列表 回復 發帖

[討論]試過被鬼魂觸踫、戲弄、幫助的經歷嘛 ? 【另加本人真人真事】

下面引用由上大人2005/12/01 01:08pm 發表的內容:
我 ge 經歷
http://www.cyberxfiles.com/cgi-bin/post.cgi?forum=2&topic=4724&show=60
果次似被戲弄
我乜都睇唔到喎 ? 似乎被戲弄個位係我 .....

[討論]試過被鬼魂觸踫、戲弄、幫助的經歷嘛 ? 【另加本人真人真事】

下面引用由keira2005/12/09 08:08pm 發表的內容:
我不知道是否曾經被鬼觸碰過,
不過也投了那一票了~
約2年前,
我跟我前男友一起住,
...
那瘀傷的部位痛不痛呢 ? 我並不是說笑 ,
我亦有這經驗 , 只是瘀了 , 但竟然感不到
痛楚。或者妳只是睡時不自覺『責』瘀....

下面引用由Cosmo20052005/12/20 09:40pm 發表的內容:
我指我認為未撞過鬼係一件好事!
說得極之對 ! 千萬不要刻意接觸哩尾o野 .....

下面引用由蚊香x怡2005/12/21 03:51pm 發表的內容:
都幾恐怖呢,
睇黎你坐住人地個位啦~
閣下誤解了 , 佢係拍醒我 , 而唔
係因為我坐?佢個位 !
但閣下認為是這樣 , 或者有點可
能 , 但可能性不高.....

下面引用由arLeung2005/12/30 12:43pm 發表的內容:
會唔會咁岩呀?可能你差唔多時間"扎"醒左ja??
你誤解了 .....呵呵 ∼
我當時只是『閉目養神』而已 ,
並不是在『睡覺』啊 !
既然我沒有睡著 ....
那又何來『札醒』呢 ?

下面引用由sgrlto2006/03/21 08:52pm 發表的內容:
絕對沒有的,可能我陽氣太旺盛- v-v,旺到唔敢黎我太近....
你年紀尚輕 , 說不定以後會發生以上
其中一項 ,喔 ∼ Sorry ∼ 好既唔靈醜
既靈....
希望是幫助你的那一種 !

下面引用由某某2006/03/25 06:43pm 發表的內容:
我的經歷都不是實際接觸的,
而是不小心瞧見他們的身影...
咁都好 D , 大多數被觸摸都並非是好事來的。
或者可說是那位靈界朋友不小心被你看到 .....

下面引用由NicoYau2006/03/30 11:21am 發表的內容:
我以前響我呀叔屋企(二手樓)訓都有試過俾野壓(間房系碌活A叫我唔好再去我呀叔度訓了。
我相信妳的經歷 , 因為我曾經聽聞有人說
很多鬼都係較為小氣 , 我只是聽聞過而已 ,
有怪莫怪......

下面引用由rttkamet2006/03/30 03:53pm 發表的內容:
幫助 - 在小時我家住公共屋村, 有一次食水街喉爆左, 全村都沒食水用, 只有去垃圾房輪水用, 那晚我和媽媽八時後才回家, 未煮飯, 村中的食市由於無水一早收工, 唯有去輪水煮飯食, 輪了一桶水回家放在露台, 突然聽...
似乎你睇過我好多文咁? ? ! 哈哈 ~
言歸正傳∼
靈體化身為黑鳥 , 這個就很難講? ....
小了一隻麻雀 , 的確離奇 , 有可能是賭鬼一
時頑皮 , 或者唔抵得而向你們惡作劇。
如果其中一家輸三家果位仁兄就真係火滾 ,
想追番多少 $ 都唔得 .....慘 ∼

下面引用由阿特蘭提斯人2006/04/02 10:54pm 發表的內容:
我試過一個人?屋企...悶得濟?著?...係半熟?隻....跟住?耳邊聽到....砰...一聲好大聲,嚇到我醒?...之後見唔到有咩?....
這麼離奇 , 只發生過一次嗎 ?