返回列表 回復 發帖

[靈異新聞] 親自拍得的靈異照片

點解我觉得好似邊出卡通片入麺噶老师
哈哈....定系我太有想象力

下面引用由sgrlto2006/07/19 08:05pm 發表的內容:
她好像吃木板- x-??
不過紅色的東西是什麼??有點像火柴盒
你唔係第一話佢食木板既人@@
另外紅色的只是一本書

佢個樣都幾兇惡下wor.....
咁之後仲有無係屋企再影到佢?

哇...咁神奇?
但係真係好靈異下啵..~!..可能"佢"咁啱經過,就影埋人哋入去!

真係好得人驚播.....
唔似係整出黎.........
咁你事後有冇做D乜.....
依家仲有冇影到呢隻"野"?

@_@……
佢頭上面果舊野係乜黎-.-?
佢身體一部份-.-?

下面引用由sgrlto2006/07/19 12:05pm 發表的內容:
她好像吃木板- x-??
不過紅色的東西是什麼??有點像火柴盒
?邊可能有食物 , 可能抄係一隻可憐餓鬼 !
或者樓主屁股痕 , 哩隻餓鬼或者係佢扮 .....XD∼

下面引用由chung12192006/07/21 10:15am 發表的內容:
他是可憐蟲啊,樓主如果不是你扮
他可能會太餓吃掉你XDDD∼

下面引用由wingsieso2006/07/20 08:49pm 發表的內容:
真係好得人驚播.....
唔似係整出黎.........
咁你事後有冇做D乜.....
依家仲有冇影到呢隻"野"?
無幾耐就搬左lu
不過唔關呢件事
其實係舊屋都有唔少古怪經歷
遲D有機會可以開新post講下

下面引用由chung12192006/07/21 06:15pm 發表的內容:
就算屁股痕我都扮唔到D咁恐怖既樣子
大概只有怪胎和鬼魂才有這樣的面貌吧@@