返回列表 回復 發帖

E度有冇人玩過靈魂出體

你地有冇玩過??

我玩過.. 7次或以上

我有一次仲用瞬間移動飛左去宇宙見到幾個好靚既行星

http://www.out-of-body-guide.com/index.htm
檔案區相關檔案
靈異新聞
科學家憂慮多 恐現黑洞 末日
大型強子對撞器( LHC)曾有「末日機器」之稱,在2008年首次進行粒子對撞時,有科學家曾擔心模擬宇宙大爆炸的實驗,可能造成世界末日,甚至打開時光隧道,但實驗進...
靈異新聞
骨灰送上月球接受預訂
專做太空葬禮生意的美國 Celestis公司,宣佈即日起接受公眾預訂,最快可於2010年將骨灰送上月球,客人屆時可選擇將先人骨灰放在地球軌道、月球表面,甚至送到...
靈異新聞
太空性愛困難重重
食色性也,性愛是人生一大課題,就算在無重力狀態下也是值得研究的一環,因為人類有朝一日移居太空就要面對這個切身問題。太空專家就指出,無重性愛現時是困難重重,即使簡...
靈異新聞
俄月球之旅團費7.8億
去哪旅行最巴閉?答案當然是月球之旅,近年財困的俄羅斯宇航局為了開源,提出只要旅客付得起錢,便可以一嘗嫦娥奔月的滋味,坐太空船環遊月球,但一億美元的團費(七億八千...
討論區相關主題
[引文轉貼]地球旋轉扭曲時空
外星人已經來了!!!!
[認真討論] 從聖經論神論
時空穿梭

e到真係冇人識玩?? 唔係掛
e到真係冇人識玩?? 唔係掛
DEEP02 發表於 2009-3-10 04:10 PM
討論剛開,人流未多....
以前我玩過,但現在已經沒玩,因為"出體"會對一些體質有敏感反應
靈學寶典電子書網頁
http://soulbook.ezdn.cc
討論剛開,人流未多....
以前我玩過,但現在已經沒玩,因為"出體"會對一些體質有敏感反應
netteens 發表於 2009-3-11 12:20 AM
有咩敏感反應?? 可唔可以講講

你指頭痛 唔夠訓果d??
有咩敏感反應?? 可唔可以講講

你指頭痛 唔夠訓果d??
DEEP02 發表於 2009-3-10 04:28 PM
個人脾氣突然暴躁左,頭痛多左,多左幻覺
靈學寶典電子書網頁
http://soulbook.ezdn.cc
個人脾氣突然暴躁左,頭痛多左,多左幻覺
netteens 發表於 2009-3-11 02:15 PM
我冇e d野  我反而個人平靜左
我3年前迷上了靈魂出體,看了門羅的書和星體投射.我原來只是覺得好玩半信半疑而已,后來有一次居然真的"靈魂出體"了,那種感覺實在太震撼人心了.後來在半年時間內我持續出體了七次還是八次,每一次醒來后我都把經驗記錄了下來.
我3年前迷上了靈魂出體,看了門羅的書和星體投射.我原來只是覺得好玩半信半疑而已,后來有一次居然真的"靈魂出體"了,那種感覺實在太震撼人心了.後來在半年時間內我持續出體了七次還是八次,每一次醒來后我都把經驗記錄 ...
notbaby 發表於 2009-3-11 09:00 PM
哈哈..我都有把經驗記錄

咁你有冇試過同自己的守護靈或其他靈體接足? (例如:傾計, 跟住佢 等等..)
我反而無c過-_________-"
但係d人話呢,
發夢見到自己就係出左...
我c過呢d lor
我反而無c過-_________-"
但係d人話呢,
發夢見到自己就係出左...
我c過呢d lor
hO 發表於 2009-3-12 08:05 PM
其實好多人都會係發夢果時無意中出左體 但自己唔知或意為係發夢
下次如果有e d情況你可以試下控制自己穿牆 去照下鏡 等等..
因為出左體後你就係靈魂