返回列表 回復 發帖
真係的,
世事有時真係無得解釋,
真係好得意,
有時我真係好好奇=]
其實有d想知道個感覺係點
真係的,
世事有時真係無得解釋,
真係好得意,
有時我真係好好奇=]
其實有d想知道個感覺係點
hO 發表於 2009-3-12 08:10 PM
如果你好奇咪去試下囉  靈魂出體又冇危險既

個種感覺係個身輕飄飄 同 凍凍地咁
唔多明點出體-____-"
可以教下我嗎
唔多明點出體-____-"
可以教下我嗎
hO 發表於 2009-3-12 09:48 PM
教你個簡單方法
基本上人人都可以玩到.. 只要你有晚訓教既時候比鬼厘(睡眠癱瘓) 你係比鬼壓果陣 唔好緊張 和果時放鬆全身同精神
再用個心輕輕命令自己飄出黎咁就得

出竅後的你會係30分鐘內自動回體 (因為佢會跟返睡眠循環)
所以出竅後你唔洗擔心 因為好安全的

ps:靈魂出竅是一種安全而又可以證明靈魂存在既方法
同埋你可以係每次出竅經歷中學到好多現實學唔到既野
如果你咁講-.-"
我每晚都有睡眠癱瘓
我成日放鬆哂全身來訓..
之後仲好精神等等...
我發現呢樣野可能係同eq和意志有關...
我平時唔開心,或緊張的時候,
都可以控制到..
令到自己放鬆哂...
可以令自己唔諗野,
又可以話訓就好快訓著..
之前個心靈術頭一次唔洗一百秒就ok了...
我覺得呢d野同意志係有關
如果你咁講-.-"
我每晚都有睡眠癱瘓
我成日放鬆哂全身來訓..
之後仲好精神等等...
hO 發表於 2009-3-12 10:28 PM
yes 就係要做到肉體在睡,而頭腦清醒 咁

如果你果日睡眠癱瘓既
下次就試下個心輕輕命令自己飄出黎
呵~
今晚c下吧-.-"
只係唔知得唔得呢xDDDDD"
一陣番唔到來就好笑xD"
呵~
今晚c下吧-.-"
只係唔知得唔得呢xDDDDD"
一陣番唔到來就好笑xD"
hO 發表於 2009-3-12 10:36 PM
你唔洗怕返唔到黎 因為好安全  返唔到黎只係d 人害怕而幻想出黎既恐懼(基本上冇可能發生)

我想講..

1.每個人訓教都會有機會無意中出體 (所以基本上靈魂出體和睡眠差唔多 我諗冇人會怕自己訓教返唔到黎掛)

2.佢會跟返睡眠循環 30分鐘內佢會自動返黎

3.你有少少緊張或興奮佢都一樣自動返黎

4.你只要一受到任何外來刺激你都會立即返黎(例如:比人堆一堆 有嘈聲)

5.身體同靈魂係有一樣野連系住 (你既靈魂唔係同肉體完全分開)
呢個我未知方法就知-.-"
如果身體同靈魂唔係有野連住,
咁個個一出就唔洗番來啦xDDDDDDD"