返回列表 回復 發帖

吹水識友地方@_@"(講咩話題都得)

好悶=.="
不如搵d野講下也..."
尤其而家個論壇人少少=.="
搞到成日上來好似無野做咁...
不如係度開個地方,
吹下水=.="
講下唔同話題..
如果唔係我怕大家暫時都無咩留戀xD"
順帶一提@_@"入來吹水者請自我介紹先

我係樓主緊係我介紹先@_@"

我叫阿濠(全名廢事講啦xD")
網名叫hoho,
姓別:男(唔通女咩!?)
年齡@_@"18~年青有為xDDDDD"
工作!?學生哥來的姐
平時中意做咩=.=!?打機吹水msn傾電lor
信仰:可以話係佛教掛?其實只係信佢的講的道理姐
電話!?等大家熟左先比啦xDDDDD"
msn!?都係個句啦@_@"
檔案區相關檔案
靈異新聞
派卧底滲學校傳道 邪教:末世災難在情人節
【記者李凱琳報道】末日沒有來,全球繼續向前,期待2013年。以末日為噱頭招攬信眾的本港邪教,最近亦鮮有公開露面,但東方閃電教指末世災難在明年情人節2月14日最嚴...
靈異新聞
河內晢鼓吹拯救靈魂
【本報訊】河內晢生於1947年日本戰後時期,在石川縣金澤市一個普通家庭成長。他自稱5歲便感通一切,於33歲開始四處拯救眾生,藉着他身體所發出的能量,可以助人驅除...
靈異新聞
他信自稱被施巫術
他信面對近日排山倒海的反對聲音,不但沒有反省,反而怪反對派向他施巫術,令他交上厄運。 ...
香港校園怪談
青衣中學 花灑流出血水
網上流傳,香港青衣佛教葉紀南紀念中學,其全校的更衣室,雖然設有洗澡間,但亦直被關上水源。 有傳該校在1978年建校不久時,曾經有一名女學生,課後留在學校操...
討論區相關主題
猛鬼為食貓
[思考問題]中國古時到底有沒有宗教信仰呢?
[認真討論]應屆會考生,派了准考證吧!
警告18歲以下莫進之天葬
其實個壇幾時轉返個風格呢...
以前黑色噤咪幾好....
而家灰白好寡.....
令d都多人上d la-0-'''
§Create.Kindel.Yelling§
走陽光路線,身高6尺1,正值18好年華.
To clip your life's film roll,
When you press the shutter,
Listen the sound she makes.
facebook.com/cKyChung
其實個論壇我覺得整d靈異有關的背景會比較好lor=.="
我都覺得應該用較沈顏色,令陰森感覺強一點。
冠男.身言6尺.三圍....XD~
前cyber-x外太空、妖獸顧問
各位想看【外星電影】或【真人真事改編.靈異電影】請到我個人空間。
但係睇黎...
管理員冇轉skin ge意欲....
§Create.Kindel.Yelling§
走陽光路線,身高6尺1,正值18好年華.
To clip your life's film roll,
When you press the shutter,
Listen the sound she makes.
facebook.com/cKyChung

其實轉深色一d都有好處........................就係無咁傷眼啦
你知啦, 好多人係專登夜一夜上黎爬文架嘛, 太光太白對眼晴唔好呢

(ps 我宜家都出梗眼水lu)

介紹下自己先:
我叫阿拔, 2002年已經上呢度啦, 成7年lu..............
曾經做過呢度o既版主, 總版主, 總管,
亦曾經攪過唔少版聚, 同埋同兄弟姐妹們去過好多次靈探
(小朋友記住唔好去靈探哦, 會有損精神同生命的)
希望日後都有機會出黎見下大家啦

(我唔係毒男哦............ )
[glow=255,red,5] [/glow]

我都覺得應該用較沈顏色,令陰森感覺強一點。
chung1219 發表於 2009-3-16 08:39 PM
如果加少少靈異的圖案會唔會好d@_@”
姐係就咁較沈顏色,只係比到少少的效果@.@”
如果可以加少少音樂就仲好
但係睇黎...
管理員冇轉skin ge意欲....
§cKy§ 發表於 2009-3-16 11:12 PM
算啦=.=”
可能係佢唔多得閒姐,
仲有...
個論壇點都唔指係佢一個人..
咁點都要比d時間佢,
佢唔可以大意的
其實轉深色一d都有好處........................就係無咁傷眼啦
你知啦, 好多人係專登夜一夜上黎爬文架嘛, 太光太白對眼晴唔好呢

(ps 我宜家都出梗眼水lu)

介紹下自己先:
我叫阿拔, 2002年已經上呢度啦, 成7年lu.. ...
butn 發表於 2009-3-17 02:06 AM
歡迎@_@"
我都覺=.="
上呢d網緊係夜d先有氣氛的說xDDDDDD"

嘩@_@"
7年都仲番來,
睇來你對呢度情有獨鍾@_@"
如果加少少靈異的圖案會唔會好d@_@”
姐係就咁較沈顏色,只係比到少少的效果@.@”
如果可以加少少音樂就仲好
hO 發表於 2009-3-17 09:52 AM
我覺得加返d靈異圖案會唔錯@@