返回列表 回復 發帖
上次那份功課...做的很差耶XD...只是合格罷了

放心,我的體重也185磅XD
KEEP了2年了這體重。
羅偉成 發表於 2009-4-19 01:55 AM
你可以合格就擺明執到啦!

臨急臨忙至搵我,你當時仲離譜到想我幫你做晒!

你原來對漫畫咁大興趣,我都喜歡漫畫,我仲曾經做過二手漫畫買賣。

回歸正傳,如果你肯露兩手就最好,當然梗係等你有時間至搞啦!

哩度都試過有人show自己畫嘅漫畫。

(我無離題,我好想睇下你嘅『轉變』到底如何.....)
冠男.身言6尺.三圍....XD~
前cyber-x外太空、妖獸顧問
各位想看【外星電影】或【真人真事改編.靈異電影】請到我個人空間。
還記得我嗎?
我和你年紀是差不多的...
我覺得浪費左一d時間其實唔係好緊要
搵到自己條路
定好左目標...一直咁去行
起碼你依家已經係一條大直路
追番落後的時間都唔係咩難事
希望你成功
cd-rom cd-rom
還記得我嗎?
我和你年紀是差不多的...
我覺得浪費左一d時間其實唔係好緊要
搵到自己條路
定好左目標...一直咁去行
起碼你依家已經係一條大直路
追番落後的時間都唔係咩難事
希望你成功 ...
ddddaa123 發表於 2009-4-28 06:32 PM
當然記得,那麼易認的名稱XD

那麼你現在又如何?
讀書?工作?
多見少怪,少見多怪,不見不怪,只怕你怪。
你可以合格就擺明執到啦!

臨急臨忙至搵我,你當時仲離譜到想我幫你做晒!

你原來對漫畫咁大興趣,我都喜歡漫畫,我仲曾經做過二手漫畫買賣。

回歸正傳,如果你肯露兩手就最好,當然梗係等你有時間至搞啦 ...
chung1219 發表於 2009-4-22 10:43 PM
有空的時候我回貼上來XD
當然記得,那麼易認的名稱XD

那麼你現在又如何?
讀書?工作?
羅偉成 發表於 2009-4-29 07:41 AM
還在讀書
因為懶惰
因此今年要take 番英文...
cd-rom cd-rom
改變...我都想有...

雖然表面上行為有d唔同,更加內歛,但心態仍是差無幾,好多野仲未學會.每年既目標就係解決心態上既問題,可是缺乏勇氣和堅毅既決心去實行...

呢類目標,可能好多人都有,但我比一般人唔同,有個根深柢固既問題,這個問題其實不成問題,只不過是不懂去放開.引致影響到自己既思緒.

我最想得到既,係一份平靜.
話說前天我在查看朋友有沒有傳我E-MAIL時,
才發現CYBER這裡重開...
很少看E-MAIL的人
羅偉成 發表於 2009-4-14 02:09 PM
好懷念哦,是你!!

還有magic garden , Coolblood, 御楓, Aqua8080, 我的天我的歌 , etc ....

碧眼上星期去了上海準備讀医科.
我也打算下年去考医学院

御楓是台灣薄有名氣的blogger ...

我猜很多人都由學生变成社會人了.
感覺大家都變成熟了呢.

p.s : u know who i am ?? ;-)
好懷念哦,是你!!

還有magic garden , Coolblood, 御楓, Aqua8080, 我的天我的歌 , etc ....

碧眼上星期去了上海準備讀医科.
我也打算下年去考医学院

我猜很多人都由學生变成 ...
Dr.Angie 發表於 2009-9-13 05:43 AM
忘記了,你是誰耶...汗

我猜很多人都由學生变成 ...
Dr.Angie 發表於 2009-9-13 05:43 AM
醫科 , 為何世上就是沒教用毒和殺人的科目 ? 唉 ! 蜀中唐門只在小說裏。( 這小鬼是自己當掉自己的前前前前前醫院生 )

( 舉手 ) 請問 , 御楓師兄 所用的blog 是 無名還是 xuite ? < 不知道 , 鄙人認識的某火柴人 , 會否正巧是師兄 ?

是變了 , 時代也在變。誰依舊 ? 願我仍是萬年死小鬼。

千雪 敬上
[color=eoa2fe]《 上述乃吾所愚見,冒犯處,敬請包涵,先在此致歉 》  在兩個不同的點上,即使延伸,亦不會相交。那又何必去干擾?遊戲早已展開,雖意志自由,但不代表可輕易離開。事,尚沒到結局 ……[/color]《 上述乃吾所愚見,冒犯處,敬請包涵,先在此致歉 》  在兩個不同的點上,即使延伸,亦不會相交。那又何必去干擾?遊戲早已展開,雖意志自由,但不代表可輕易離開。事,尚沒到結局 ……
Angie你不懷念我?

說回來~~你也去去考医学院???? 你也喜歡學医?
?